Başkan Genç, vatandaşları dinledi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Genç, vatandaşları dinledi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2016 11:36

Başkan Genç, vatandaşları dinledi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - DÖŞEMEALTI Belediye Başkanı Turgay Genç, vatandaşların sorunlarını yerinde dinlemek ve çözüm bulmak adına başlattığı mahalle ziyaretleri kapsamında devam eden çalışmaları inceleyip yollara parke taşı döşedi, vatandaşlarla ay içip sohbet etti.
Döşemealtı Belediyesi Başkanı Turgay Genç'in mahalle ziyaretleri kapsamında ilk olarak Karataş Mahallesi'ni ziyaret etti. Yapımı bitme aşamasına gelen Karataş kapalı pazaryerinde incelemelerde bulunan Başkan Genç'e Karataş Mahalle Muhtarı Abdi Yaraşçı, Ilıca Koordinatörü Hüseyin Çetinkaya ile mahalle sakinleri eşlik etti. İncelemelerin ardından mahalle muhtarlığına geçen Başkan Genç'e kapalı pazaryeri için teşekkür eden muhtar Abdi Yaraşçı, "Mahallemizin ve civar yerleşim yerlerinin önemli bir sorunu çözülmüş oldu" dedi.
Ardından Karaveliler Mahallesi'ne geçen Başkan Turgay Genç ve beraberindekileri mahalle girişinde kalabalık bir grup karşıladı. Tapu Kadastroda yol olarak görülen alanların tamamında yapımına başlanan parke yolları inceleyen Genç, işçilerle birlikte parke taşı döşedi.
'KENDİMİZ ÜRETİYORUZ'
Cumhuriyet Caddesi'nde 300 metre, Civelekler Caddesi'nde 120 metre, İstiklal Caddesi'nde ise 300 metrelik parke yol tamamlanırken, İstiklal Caddesi'nde 350 metre, Bucak Sokağı'nda ise yaklaşık 1 kilometrelik parke yol yapımının önümüzdeki günlerde tamamlanacağının söyleyen Başkan Turgay Genç, "En büyük hizmetlerimizden birisi parke fabrikası ve atölyeler. Daha önce metrekaresi 25 TL'nin üzerinde bir rakama satın alınıyorken biz kendi fabrikamızda 7 TL'ye imalatını yapabiliyoruz. Hem de son derece kaliteli. Vatandaşlarımızın evlerinin önüne kadar bu hizmeti götüreceğiz, yazın toz, topraktan, kışın ise; yağmur çamurdan uzak modern yollardan evlerinize ulaşacaksınız" dedi.
KARAVELİLER'E KAPALI PAZARYERİ YAPILACAK
Hemen her mahalleye çok amaçlı kapalı pazaryerleri yaptıklarını hatırlatan Başkan Turgay Genç, "Pazar yerlerinde sadece pazar kurulmuyor. Diğer günlerde de mahalle sakinlerimizin sosyal amaçlı organizasyonları yapılabilecek. Karaveliler mahallemizde yer sorunumuz olduğu için Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan bir yeri talep ettik. Ancak olumsuz yanıt aldık. Tahsis sorununu çözdükten sonra mahallemize kapalı pazar yerini yapacağım" diye konuştu.
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'in Karaveliler mahallesi ziyaretinde duygusal anlarda yaşandı. Mahalle sakinleri ilçede yaşayan kısmi felçli Mehmet Güler'in kendisini görmeyi çok istediğini, ancak engelli olduğu için ziyaretine gelemediğini söyledi. Bunun üzerine Başkan Genç, Mehmet Güler'i de ziyaret etti. Evinin önünde otururken karşısında Belediye Başkanı Turgay Genç'i gören Güler gözyaşlarını tutamadı. Duygusal anların yaşandığı ziyarette Başkan Genç, Mehmet Güler'e akülü araç sözü verdi.

FOTOĞRAFLI


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!