Avrupa Hareketlilik Haftası başladı

Güncelleme Tarihi:

Avrupa Hareketlilik Haftası başladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2024 16:31

Avrupa Hareketlilik Haftası başladı

Haberin Devamı

ANTALYA, (DHA)- ANTALYA’da 16-22 Eylül tarihlerinde kutlanacak Avrupa Hareketlilik Haftası, Döşemealtı Osman Ali Cingöz İlkokulu’nda düzenlenen 'Okuluma Bisiklet ile Geliyorum' etkinliğiyle başladı.

Bu yıl, 'Paylaşımlı Kamusal Alan teması' ve 'Paylaşımlı Kamusal Alanlarda Şehri Birlikte Yaşayalım' sloganıyla gerçekleştirilen Avrupa Hareketlilik Haftası, Antalya’da çeşitli etkinliklerle 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanıyor. Haftanın açılışında gerçekleştirilen 'Okuluma Bisiklet ile Geliyorum' etkinliğinde Döşemealtı Osman Ali Cingöz İlkokulu’ndaki öğrenciler, bisiklet sürerek keyifli bir gün geçirdi. Karbon salınımının azaltılmasına dikkat çekilen etkinlikte, öğrenciler bisikletle okula gelip, boyama alanlarında oyunlar oynadı, bisiklet sürüş eğitimine katıldı.

BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ

Haberin Devamı

Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında, kutlamaların bu yılki 'Paylaşımlı Kamusal Alan' temasına uygun olarak bisiklet turu düzenlendi. Atatürk Parkı Barbaros Çay Bahçesi karşısında toplanan 8 bisiklet grubundan 90 bisiklet sürücüsü, Karaalioğlu Parkı’na kadar bisiklet sürerek, farkındalık yarattı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!