ATSO’DAN TATİL DESTEĞİ

Güncelleme Tarihi:

ATSO’DAN TATİL DESTEĞİ
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2018 10:04

ATSO ve AESOB kentte faaliyet gösteren alışveriş merkezlerinin (AVM) Ramazan Bayramı’nın 1’inci günü kapalı olması için Ticaret İl Müdürlüğü’ne resmi başvuru yaptı.

Haberin Devamı

ANTALYA’da faaliyet gösteren alışveriş merkezlerinin (AVM) Ramazan Bayramı’nın 1’inci günü kapatılmasına yönelik öneriye Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’ndan (ATSO) da destek geldi. Resmi başvurunun Ticaret İl Müdürlüğü’ne yapıldığını kaydeden ATSO Başkanı Davut Çetin, “Valilik makamının olumlu yönde karar vermesini bekliyoruz” dedi.

ATSO’DAN TATİL DESTEĞİ

KARAR BU HAFTA

Ankara’da uygulamaya geçen gün ve saat düzenlemesinin AVM çalışanları için son derece olumlu olduğunu kaydeden Çetin, “AVM çalışanlarının 1 gün de olsa bayram gününü aileleri ile geçirmeleri doğru bir yaklaşım. O yüzden biz de gerekli talebi ilgili makamlara ulaştırdık. Perşembe gününe kadar karar çıkmasını bekliyoruz” dedi.

ESNAF KAZANSIN

Haberin Devamı

AVM’lerdeki çalışma şartlarını sıkça gündeme taşıdığını kaydeden Başkan Çetin, “Ankara’da alınan kararda saatler de düzenlenmiş. Biz yıllardır AVM’lerin en geç 20.00’de kapanması gerektiğini söylüyoruz. Umarım tarafımızca sunulan öneriler kabul edilir ve kazanan esnaf olur. Alınacak yeni kararların AVM içindeki ve dışındaki esnafımız için olumlu olmasını bekliyoruz” diye konuştu.

HAREKETE YANSIMAZ

AVM’lerin bayramın 1’inci günü kapalı olmasının küçük esnafı etkilemeyeceğini savunan Çetin, şöyle devam etti: “Zaten küçük esnafın birçoğu bayramın 1’inci günü kepenk kapatıyor. Bu yüzden AVM’lerin o gün iş yapamayacak olması çarşıya çok fazla yansımaz. Bu düzenleme sadece çalışanların aileleri ile geçireceği zamanı artırır.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!