Antalyaspor'dan Uzunkaya'ya ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Antalyaspordan Uzunkayaya ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2017 12:06

Antalyaspor'dan Uzunkaya'ya ziyaret

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYASPOR Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk, asbaşkanlar İsmail Bilal ve Nurettin Ünal ile yönetim kurulu üyesi Emin Altıner, İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya'yı makamında ziyaret etti.

Antalyaspor Kulüp Genel Menajeri Servet Çavuşoğlu ile Kulüp Genel Müdürü Adem Kart'ın da katıldığı ziyaret, samimi bir havada geçti. Başkan Öztürk ile yöneticiler, Emniyet Müdürü Uzunkaya'ya başarı dileklerini iletti. Her Karadenizli gibi futbolla ilgili olduğunu söyleyen Celal Uzunkaya, daha önce görev yaptığı illerin takımlarının yanı sıra yurt içi ve yurt dışında çok sayıda maç izlediğini anlattı.

Sohbetin sonlarında pazar günü oynanacak Antalyaspor- Beşiktaş maçı konuşuldu. Bu maç için tüm önlemlerin alındığını belirten Müdür Uzunkaya, “Emniyet teşkilatımız, tüm futbolseverlerin huzur ve güven içinde bu maçı izlemesi için görev yapacak" dedi. Ziyaretin sonunda yöneticiler, Müdür Uzunkaya'ya üzerinde isminin yazılı olduğu 07 numaralı Antalyaspor formasıyla kaşkol hediye etti.

STATTAKİ HAZIRLIKLAR İNCELENDİ

Başkan Öztürk ile yöneticiler, ziyaretin ardından Antalya Arena'da Beşiktaş maçı için yapılan hazırlıkları inceledi. Genel Müdür Adem Kart, Başkan Öztürk ile yöneticilere yapılan hazırlıklar hakkında bilgi verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!