Antalyaspor'da galibiyet sevinci

Güncelleme Tarihi:

Antalyasporda galibiyet sevinci
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2017 14:09

Antalyaspor'da galibiyet sevinci

Haberin Devamı

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) - ANTALYASPOR Asbaşkanı Bora Terzioğlu, ligi olabilecek en iyi yerde tamamlamak arzusunda olduklarını belirterek, "Kalan maçlarımızı da kazanmak istiyoruz. Yeni rotamız Başakşehir maçı. Antalyasporluyum diyen herkesi maça bekliyoruz" dedi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Adanaspor deplasmanında kazandığı 3 puanın sevincini yaşıyor. Antalyaspor Asbaşkanı Bora Terzioğlu, Adana deplasmanında iyi futbol karşılığında 5 golle 3 puan kazandıkları için futbolcularını ve teknik ekibi kutladı. Antalyasor'un cuma günü sahasında oynayacağı Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarına başladığına değinen Terzioğlu, "Ligi olabilecek en iyi yerde tamamlamak arzusundayız. Kalan maçlarımızı da kazanmak istiyoruz. Yeni rotamız Başakşehir maçı. Antalyasporluyum diyen herkesi maça bekliyoruz" diye konuştu.

Terzioğlu, Adanaspor maçı sonrası dönüş yolunda taraftarin içinde olduğu otobüslerden birinin kaza geçirmesi sonrası yaralananlara acil şifa diledi. Antalyaspor'un ligde 5 maçı kaldığına ve Avrupa hedefi doğrultusunda ligi sonuna kadar sürdürmek istediklerine değinen Terzioğlu, "Önümüzde 5 maç ve karşılığı 15 puan var. Olabildiğince fazla puan almak istiyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!