Antalyaspor ilk maçında galip

Güncelleme Tarihi:

Antalyaspor ilk maçında galip
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2017 12:43

Antalyaspor ilk maçında galip

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - TÜRKİYE Beyzbol, Softbol, Korumalı Futbol ve Ragbi Federasyonu (TBSF) Korumalı Futbol 2. Ligi'nde mücadele eden Antalyaspor Korumalı Futbol Takımı, ligin ilk maçında konuk olduğu Afyon Victory Walkers'ı 16-6 yendi.

Antalyaspor Korumalı (Amerikan) Futbol Takımı Başantrenörü Yiğit Yaltı, ligin ilk maçında deplasmanda galibiyet aldıklarını söyledi. Bu sezon mücadele ettikleri TBSF 2. Lig B Grubu'nda sezona galibiyetle başlanın çok önemli olduğunu kaydeden Yaltı, "Birçok eksikle çıktığımız ilk maçımızda özellikle defans oyuncularımızın maç boyunca göstermiş olduğu üstün performans sayesinde özellikle ikinci yarıda daha etkili oynayarak kazandık" dedi.

'İSTEDİĞİMİZ SONUÇLARI ALMA HEDEFİNDEYİZ'

Ligdeki rakiplerine oranla daha genç bir kadroya sahip olduklarını belirten Yiğit Yaltı, “Afyon Victrory Walkers takımı karşısında ortaya koyduğu oyunla galibiyete katkıda bulanan Burak Türkmen, Alpay Kaan Erdem, Sefa Üstüner, Emrah Tatlı, Bircan Türkmen ve Çağlar Başakın'a teşekkür etmek istiyoruz. Kalan 4 maçımızda da bu genç kadronun enerji ve heyecanını kullanarak Süper Lig yolunda istediğimiz sonuçları almayı hedefliyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!