ANTALYA'DA ÜCRETSİZ ULAŞIM YENİ KARARI BEKLİYOR

Güncelleme Tarihi:

ANTALYADA ÜCRETSİZ ULAŞIM YENİ KARARI BEKLİYOR
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2019 10:08

Yerel seçimden önce Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel tarafından uygulamaya konan ‘toplu ulaşımda ücretsiz dönem’ dün itibariyle durduruldu.Hürriyet’e konuşan Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanı Hülya Atalay, sistemin yeni yönetim tarafından değerlendirileceğini açıkladı.

Haberin Devamı

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel tarafından uygulamaya konan toplu taşımada ücretsiz ulaşım dönemi yerel seçimden hemen sonra durduruldu. Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanı Hülya Atalay, Kepez, Muratpaşa, Konyaaltı, Aksu ve Döşemealtı’nda sabah 05.00-07.00, akşam 19.00-21.00 saatleri arasında uygulanan sistemin yeni yönetim tarafından değerlendirileceğini açıkladı.

ANTALYADA ÜCRETSİZ ULAŞIM YENİ KARARI BEKLİYOR

KARARI BEKLİYORUZ

Raylı sistem ve otobüslerde uygulanan sistemle ilgili Hürriyet’e konuşan Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yasin Arslan, “Uygulama genel sekreter oluru ile yapılmıştı. Yönetim değişince bu karar geçerliliğini yitirdi. Eğer Sayın Muhittin Böcek ve yeni oluşacak meclisimiz bu sistemin uygulanması yönünde karar alırsa biz yine belirli saatler arasında ücretsiz taşımaya devam edeceğiz” diye konuştu.

BÖCEK’E BİLGİ VERDİM

Haberin Devamı

Ücretsiz ulaşımın durdurulması ile ilgili Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e de bilgi aktardığını söyleyen Arslan, “Sayın Böcek’in talimatı ile ücretsiz taşımanın durdurulduğu yönündeki bilgi doğru değil. Biz Yeni yönetimin kararına saygı duyduğumuz için böyle bir uygulama yaptık. Zaten kilometre başına ücret aldığımız için burada ulaşım esnafını ilgilendiren bir durum yok” dedi.

BAKMADAN GEÇME!