Antalya'da domuz eti tedirginliği

Güncelleme Tarihi:

Antalyada domuz eti tedirginliği
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2017 14:57

Antalya'da kaçak olarak ele geçirilen ve tedirginlik yaratan domuz etleriyle ilgili Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkan Vekili ve Antalya Kasaplar Odası Başkanı Osman Yardımcı açıklama yaptı.

Haberin Devamı

TÜRKİYE Kasaplar Federasyonu Başkan Vekili Antalya Kasaplar Odası Başkanı Osman Yardımcı, domuz etlerinin marketler ya da kasaplar için değil, oteller için üretildiğini savundu.

 ‘OTELLER TÜKETİYOR’

Domuz etinin Antalya’da tatil yapan yabancı turistler tarafından tüketildiğini kaydeden Yardımcı, “Kaçak üretimle ilgili biz de çok sayıda ihbar alıyoruz. Ancak bu üretimin küçük esnafımız tarafından piyasaya sürülmesi imkânsız. Bu etler daha çok oteller tarafından tüketiliyor” dedi.

 ‘TÜKETİCİ TEDİRGİN’

Antalya’da yakalanan kaçak domuz etlerinin tüketiciyi tedirgin ettiğini vurgulayan Yardımcı, “Domuz eti yakalandığını duyan tüketici bu etlerin kasaplarda, marketlerde, hatta restoranlarda kullanıldığını düşünüyor. Öyle bir şey yok. Bu etler yabancı turistlerin tüketimine sunuluyor” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!