Antalya DSP'de yeni dönem

Güncelleme Tarihi:

Antalya DSPde yeni dönem
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2016 14:04

Antalya DSP'de yeni dönem

Haberin Devamı



Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - DEMOKRATİK Sol Parti (DSP) Antalya İl Başkanlığı'nın yeni yönetimi, basın toplantısında tanıtıldı.

Konyaaltı Kent Meydanı'ndaki Piet Kafe'de düzenlenen toplantıda, DSP Antalya İl Başkanı Ahmet Çakmak, yönetim kurulu üyelerini tanıttı. Antalya'nın 8 ilçesinde de kongrelerin yapıldığını belirten Çakmak, "DSP Antalya il ve ilçe teşkilatları, yeni yılda gür bir şekilde sesini duyuracak. Yönetimlerimiz işçi, memur, emekli, esnaf, sanatkâr ve üretici kesimlerini ziyaret edecek, sorunları yerinde tespit edecek, çözümü için ilgili kurumlara rapor edilecek" dedi. Çakmak, DSP'nin yeni yılda güçlü bir parti olarak iktidara yürüyeceğini de iddia etti.

DSP Parti Meclisi Üyesi Aydanur Gül de, 'Başkanlık Sistemi' tartışmaları konusundaki partisinin görüşlerini açıkladı. Gül, "DSP olarak, bu sistemin gelmemesi için elimizden gelini yapıp, engellemeye çalışacağız" dedi.

DSP Muratpaşa İlçe Başkanı Mustafa Çeçen, Kepez İlçe Başkanı Halil Yıldız'ın da katıldığı kahvaltıda daha sonra yönetim kurulu üyeleri tanıtıldı. Ahmet Çakmak'ın başkan seçildiği kongrede yönetim kurulu Resul Olgun (İl Sekreteri), Hacer Özdemir (İl Saymanı), Sabiha Yılmaz, Adem Çağlar, Barış Göller, Hüseyin Bağrıyanık, Dursun Kaya, Demet Daşik, Bülent Ecevit Aydın, Tarık Doğan, Gültekin Zorlu, Evrim Çoban, Remzi Ataseven, Nüket Şirin, Hatice Saraçoğlu'dan oluştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!