Alman Seyahat Pazarı Devi: "Türkiye'nin Alternatifi Yok"

Güncelleme Tarihi:

Alman Seyahat Pazarı Devi: Türkiyenin Alternatifi Yok
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2017 16:13

Avrupa pazarında kan kaybeden Türkiye’ye Alman seyahat pazarı devinden gelen haber yüzleri güldürdü. FTI Group Ceo’su Dietmar Gunz, turizmde Türkiye’ye alternatif olacak başka ülke olmadığını belirterek, “Yönümüz Türkiye, müşterilerimiz de Türkiye diyor” dedi.

Haberin Devamı

TÜRK ve dünya turizminin buluşma noktası olan Resort Turizm Konrgesi’nde turizmin geleceği ve geleceğin turizmi konuşuldu. Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenen kongreye Alman seyahat pazarının dördüncü büyük grubu FTI Group Ceo’su Dietmar Gunz baş konuşmacı olarak katıldı.

HER ŞEYE RAĞMEN TÜRKİYE
Son dönemde yaşanan olayların can sıktığını fakat bunun Türkiye’ye tercih etmemeleri için bir sebep olamayacağını belirten Dietmar Gunz, “Türkiye’nin alternatifi ta kendisidir. Türkiye’yi seçmek her zaman avantajlı. Türkiye’nin mümkün olduğunca tur operatörleri açısından da tercih edilmesini istiyoruz. Müşteri sadakatini artıracakları için asla pişman olmayacaklardır. 2018’de biz de kapasitemizi artırarak Türkiye’ye yöneliyoruz. Müşterilerimiz de Türkiye’yi tercih ediyor” diye konuştu. 2018 yazı için satışların başladığını da ifade eden Gunz, “Türkiye için rakamlar oldukça tatmin edici. Beklenen seviyeye ulaşmasada” dedi.

Haberin Devamı

BİN ÇALIŞANIMIZ VAR
30 farklı ülkede faal durumda olduklarını, 8 bin 500 çalışanları ile turizm pazarında yer aldıklarını kaydeden Gunz, Türkiye’ye özel ilgi gösterdiklerini söyledi. Türkiye’de binden fazla çalışanları olduğunu kaydeden Gunz, “İnsanlarımızı buraya yerleştiriyor, sizler için çalıştırıyoruz” ifadesinde bulundu.

KAPASİTEMİZİ ARTIRDIK
Almanya başta olmak üzere, Avrupa ile Antalya arasında turistik charter seferleri düzenleyen SunExpress Genel Müdürü Jens Bıschof da, Türkiye pazarına olan inançlarını koruduklarını söyledi. Bir önceki yıla göre 2017’de artış yaşadıklarını dile getiren Bischof, 2018 için daha umutlu olduklarını ifade etti. SunExpress olarak ana pazarlarının Türkiye olduğunu kaydeden Bischof, “Şu anki rezervasyonlar oldukça umut verici. 70’den fazla uçağımız ve 4 binden fazla çalışanımızla size hizmet etmeye devam edeceğiz. Gelecek yıllar için 32 adet Boeing uçağı siparişimiz var. Çevre dostu ekonomik uçaklar bunlar. 2018’de 10 milyon yolcu tutmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!