Alanya'da tatilcilere özel plaj partisi

Güncelleme Tarihi:

Alanyada tatilcilere özel plaj partisi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2016 15:57

Alanya'da tatilcilere özel plaj partisi

Haberin Devamı

Engin ANAK/ALANYA (Antalya), (DHA)- ALANYA'da bir otelde düzenlenen plaj partisine katılan tatlcilerle turistler, sahilde doyasıya eğlendi.
Kestel Mahallesi'ndeki Club Paradiso Otel'de düzenlenen plaj partisine katılan, tatilcilere renkli bir gece geçirdi. Otele ait plajda tatilcilere yönelik düzenlenen parti, ateş şovları ve dans gösterileriyle başladı. Yaklaşık 1000 kişinin katıldığı partiye ilerleyen saatlerde yabancı turistler de katıldı. Yerli ve yabancı tatilciler birlikte eğlenerek keyifli anlar geçirdi.
Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Başkan Yardımcısı ve Club Paradiso Otel Genel Müdürü Mehmet Dahaoğlu, bayram tatilinden dolayı yerli turistlere özel bir parti yapmak amacıyla organizasyonu düzenlediklerini belirtti. Otellerinde Türk, Rus, Hollandalı ve Alman ağırlıklı tatilci olduğunu kaydeden Dahaoğlu, şöyle dedi:
"Onlara güzel bir gece yaşatmak ve onların Türkiye'ye, özelinde Alanya'ya bir kez daha gelmeleri için eğlendirmeye çalıştık. Yerli veya yabancı birbirlerini tanımayan insanlar burada birlikte dans etti. Yerli tatilcinin ağırlıklı olmasından dolayı bir bayram sürprizi yapmak istedik. Eminim ki insanlar bu gece gördüklerini gittikleri yerlerde anlatacaklar, nasıl eğlendiklerini, fotoğraflarını, anılarını paylaşacak ve daha çok insanı ilerleyen yıllarda çekeceğiz. Her zaman daha iyiyi kovalamak zorundayız." 
Gecenin geç saatlerine kadar süren eğlence, köpük partisiyle sonlandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!