Alanya plaj takımı yenilendi

Güncelleme Tarihi:

Alanya plaj takımı yenilendi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2016 11:13

Alanya plaj takımı yenilendi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - TÜRKİYE Plaj Futbolu Milli Takımı'nı oluşturan futbolcular, Multigroup Alanyaspor Plaj Futbolu Takımı'nın başarısı için ter dökecek.
Multigroup Alanyaspor'un plaj futbol takımında yeni oluşuma gidildi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Plaj Futbol Ligi'nde en fazla şampiyon olan Antalyaspor'un bünyesinde yer alan oyuncular artık Multigroup Alanyaspor'un plaj futbolu takımında forma giyecek. Teknik sorumlu ve takım kaptanı Ferit Yücel Ergün, kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek yeni oluşum hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Ergün, "Türkiye Ligi'nde 8 sezonda 6 şampiyonluk, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde yarı final oynayıp 3. olan takımımız TFF A Milli Plaj Futbol takımına da 12 oyuncu vererek eşi görülmemiş bir başarıya imza atmıştı. Bundan böyle Türkiye Plaj Futbol Ligi'nde ve uluslararası müsabakalarda Alanyasporumuzu, milli takımı oluşturan futbolcularımız temsil edecek" dedi.
Multigroup Alanyaspor, 21-30 Mayıs tarihleri arasında İtalya'nın Catania bölgesinde yapılacak Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek.

FOTOĞRAFLI

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!