AKUT için yüzdüler

Güncelleme Tarihi:

AKUT için yüzdüler
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2018 13:19

AKUT için yüzdüler

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - ANTALYA'nın Kaş ilçesinde AKUT Birimi'ne operasyonlarda kullanılmak üzere araç alımı için yüzme yarışması yapıldı. Etkinliğe yerleşik yabancılar yoğun ilgi gösterdi.
Kaş'a bağlı Kalkan Mahallesi'nde yerleşik yabancıların bu yıl 8'incisi düzenlediği, her yıl bir kurumun sorununu çözmeye yönelik yüzme etkinliğinin bu yılki bölümü AKUT Birimi tarafından düzenlendi. Yüzme etkinliğine 2'si Türk 13 yetişkinle Azra Özdemir (12) ve Çınar Yankaya (11) katıldı. 3 İngiliz de sadece bu etkinliğe katılmak için İngiltere'den geldi.
Yüzme etkinliği Kalkan Mahallesi açıklarındaki Sıçan Adası'ndan başladı. 5.6 kilometre yüzen katılımcılar etkinliği Kalamar Koyu'nda tamamladı. Birincinin olmadığı yarışı 15 kişi de tamamladı. Yarışmayı bitirenlere birer madalya verildi. Kalkan Halk Plajı'nda kermes, çocuklar için kukla gösterisi ve eğlence düzenlendi. Kalkanlılar ve Kalkan'da yerleşik yaşayan İngilizlerin çoğunlukta olduğu bir temizlik kampanyası yapıldı. Toplanan çöpler ayrıştırılarak SEKA'ya teslim edildi.
AKUT Kaş- Kalkan Birimi Sorumlusu Bircan Tolunay, "Her yıl Kalkan'da yaşayan yerleşik yabancıların düzenlediği etkinlik, bu yıl AKUT yararına düzenlendi. AKUT Kaş- Kalkan Birimi'ne operasyonlarda kullanmak üzere bir araç almak istiyoruz. Şu ana kadar 40 bin liraya yakın bağış toplandı. Bu bir sosyal sorumluluk projesi. Katılım sağlayan, bağışta bulunan herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!