AKM'de 'Cumhuriyet' konseri

Güncelleme Tarihi:

AKMde Cumhuriyet konseri
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2018 11:41

AKM'de 'Cumhuriyet' konseri

Haberin Devamı

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - 3'ÜNCÜ Piyade Eğitim Tugayı Akdeniz Bölge Bandosu, Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuarı, Antalya Devlet Opera ve Balesi tarafından 'Cumhuriyet Bayramı Konseri' düzenlendi.

Antalya Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu'nda şef Hasan Gürbüz'ün yönetimindeki Cumhuriyet konseri büyük ilgi gördü. Konseri, Tugay ve Garnizon Komutanı Albay Tuncay Polat, Hava Kuvvetleri eski komutanı Mehmet Ertan, askeri personel, emniyet mensupları ve çok sayıda vatandaş izledi.

Konser, Akdeniz Bölge Bandosu'nun seslendirdiği 'Neşide-i Zafer' adlı eserle başladı, 'Son Bahar Rüzgârları' adlı eserle devam etti. Konserde, Seyit Mehmet Sakin, Fatih Şanal, Sevilay Gök Akyıldız solist sanatçı olarak sahneye çıktı. Sanatçılar bando eşliğinde 'Arap Saçı', Bahça Duvarından Aştım', 'Uzun İnce Bir Yoldayım', 'Gibi Gibi', 'Kan ve Gül', 'Ya Seninle Ya Sensiz' gibi sevilen pek çok şarkıyı seslendirdi.

Şarkılara eşlik eden izleyiciler, konserin sonunda bando orkestrasının seslendirdiği 'Vatan Marşı', 'İzmir Marşı' ve 'Onuncu Yıl Marşı'na hep bir ağızdan eşlik etti. Konser sonunda Tugay ve Garnizon Komutanı Albay Tuncay Polat, sanatçılara çiçek vererek teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!