AK Parti’li Uslu’dan Soba Başında Seçim Çalışması

Güncelleme Tarihi:

AK Parti’li Uslu’dan Soba Başında Seçim Çalışması
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2015 14:50

SEÇİM ÇALIŞMALARINI KUMLUCA’NIN YAYLALARINDA SÜRDÜREN AK PARTİ ANTALYA MİLLETVEKİLİ ADAYI ATAY USLU, YAKLAŞIK 1000 RAKIMLI BÜYÜKALAN MAHALLESİ’NDE SOĞUK HAVADA KURULAN SOBANIN BAŞINDA VATANDAŞLARA PROJELERİNİ ANLATTI.

Seçim çalışmalarını Kumluca’nın yaylalarında sürdüren AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Atay Uslu, yaklaşık 1000 rakımlı Büyükalan Mahallesi’nde soğuk havada kurulan sobanın başında vatandaşlara projelerini anlattı.
Seçim çalışmalarını Kumluca’da sürdüren AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Atay Uslu, hem yaylalarda hem sahil şeridinde vatandaşlarla buluştu. Söğütcuması, Gödene, Çaltı, Adrasan Mahallelerini ziyaret eden Uslu, yaklaşık 1000 rakımlı Büyükalan Mahallesi’nde soğuk havada kurulan sobanın başında vatandaşlara projelerini anlattı. Mahalleli ile birlikte çay içip sohbet eden Uslu, “Büyükalan, Mahallesi’nde hava, mevsim şartlarına göre oldukça soğuk. Kumluca merkezde sıcak bir hava var, mayıs ayının son günüde bu mahallemiz hala soğuk, soba yanıyor. Bu durumu Antalya’da anlatsak birçok kişi inanamayacaktır. Yaylası kış, sahili yaz olan Antalya’yı seviyorum. Burada hava soğuk ama hemşehrilerimiz oldukça sıcak. Mahallelerimize hizmet etmek için hem Kumluca Belediyemiz, hem de Antalya Büyükşehir Belediyemiz çalışıyor. 7 Haziran seçimleri hem bölgemize mega projeleri sunacak iktidarı belirleme açısından, hem Yeni Türkiye açısından çok önemli bir tarih. Yeni Türkiye, eski Türkiye’den çok farklı. Eski Türkiye ekonomik ve siyasal krizlerin olduğu Türkiye’dir. Yeni Türkiye ise istikrarın olduğu Türkiye’dir” dedi. Uslu, daha sonra Kumluca Belediyesi tarafından düzenlenen Akkarınlı Ebabil Kuşu Şenliği’ne katıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!