AESOB yönetimi Antalyaspor'u ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

AESOB yönetimi Antalyasporu ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2018 11:09

AESOB yönetimi Antalyaspor'u ziyaret etti

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Antalyaspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Bulut'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, Antalya Motosiklet, Bisiklet, Oto Lastik Tamircileri ve Oto Yıkamacılar Odası Başkanı Bayram Dal, Antalya Şans Oyunları ve Milli Piyango Bayileri Esnaf Odası Başkanı Yalçın Sayar, AESOB Genel Sekreteri Mehmet Işıldağ, Antalyaspor Başkanı Cihan Bulut'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Cihan Bulut'a yeni görevi dolayısıyla çiçek ve plaket takdim ederek başarı dileklerini iletti. Antalyaspor Atilla Vehbi Konuk Tesislerinde gerçekleşen ziyarette Başkan Dere ve beraberindeki heyet, Başkan Cihan Bulut, Asbaşkan Şefik Öz ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile birlikte tesisleri gezerek bilgi aldı.

SPORCULARA TATLI İKRAMI

Tesislerin gezilmesinin ardından antrenman sahasında futbolcuları da ziyaret eden Adlıhan Dere, teknik heyet ve futbolcularla bir süre sohbet etti. Cihan Bulut ile uzun yıllara dayanan dostlukları olduğunu ifade eden Başkan Dere, "Kendisi, Antaly'amıza hizmet konusunda benim uzun yıllardır yol arkadaşımdır. Antalyaspor da bizim şehrimizin en önemli ortak değeridir. Antalyaspor'umuza ve Cihan Bulut'a her zaman destek olacağız. Her zaman yanında olacağız. Türk futbolunun çok önemli ve değerli isimlerinden biri olan Hamza hocamızın Antalyaspor'umuzu layık olduğu yere taşıyacağından hiç kuşkumuz yok" dedi.

Adlıhan Dere, antrenman öncesi futbolculara baklava ikram ederek başarılar diledi.

Antalyasporlu bir taraftar olarak, Antalyaspor'un ve Antalyaspor Başkanı Cihan Bulut'un her zaman yanında olduklarını ve olacaklarını vurgulayan AESOB Başkanı Adlıhan Dere, “Antalyaspor'umuzun maçlarına taraftar desteği vermek için, sporcularımıza moral vermek için esnaf ve sanatkarlar olarak tribünlerde yerimizi alacağız" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!