30'uncu yıla yeni showroom

Güncelleme Tarihi:

30uncu yıla yeni showroom
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2017 13:01

30'uncu yıla yeni showroom

Haberin Devamı

 

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - OTEL ekipmanları ve mutfak sektöründe Antalya'da farklı markaları bir araya getiren Ekiphan, yenilenen showroomda sektör temsilcilerini ağırladı.

Antalya'nın tanınmış turizmcilerinin yanı sıra Vali Münir Karaloğlu, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve çok sayıda davetlinin katıldığı etkinliğin ev sahipliğini Ekiphan A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ayhan yaptı. Davete katılanlar şık ve renkli giyimleriyle dikkati çekti.

30 yıl önce kurulan yıllar içinde büyüyerek günümüze ulaşan Ekiphan, farklı markaların ürünlerinin sergilendiği 7 bin metrekare kapalı alanlı showroomunda otellarde kullanılan mutfak, servis ve birçok farklı ekipmanı sergiliyor.

Organizasyonda Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) himayesindeki Lokomotif Band isimli vurmalı çalgılar grubu ritim konseri verdi. Showroom içinde kurulan sahnede, vurmalı çalgıları çalan engelli çocuklar, aynı zamanda tencere ve tavalara da vurarak ritim tuttu. Down sendromlu, otistik ve zihinsel engelli çocukların müzik enstrümanları ve mutfak gereçleriyle sergilediği canlı performansı izleyenler ayakta alkışladı.

Zihinsel engelli çocuklara gerçekleştirdikleri konser için teşekkür eden Ekiphan A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ayhan, grubun eksik enstrümanlarını aldırarak teşekkür etti. Karşılarında yepyeni müzik enstrümanlarını gören çocuklar mutluluk gözyaşlarına boğuldu. Antalya Valisi Münir Karaloğlu, 30'uncu yıl pastasını çocuklarla birlikte kesti. Daha sonra davetliler ve ZİÇEV öğrencileri hep birlikte şarkı söyledi.

Davetin sonunda tüm katılımcılar Balıkesir Karaçam Ormanı'nda dikilmek üzere fidan bağışı da yaptı.

Showroom içerisinde standı bulunan Güral Porselen Yönetim Kurulu Üyesi Harika Güral, Naci Pekcan ve Güral Porselen yöneticileri Ekiphan Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ayhan'a üzerinde '30 yıl Ekiphan' yazan dev porselen tabak hediye etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!