30 farklı üniversiteden öğrenci staj yaptı

Güncelleme Tarihi:

30 farklı üniversiteden öğrenci staj yaptı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2016 13:08

30 farklı üniversiteden öğrenci staj yaptı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da yürüyen merdiven, yürüyen yol ve güvenceli asansör üreten AKE'de 30 farklı üniversiteden öğrenci staj yaptı.
AKE Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Keskin, gençlere karşı kendilerini sorumlu hissettiklerini belirterek, onları bilgi ve deneyim açısından donanımlı hale getirip geleceğe hazırladıklarını söyledi. Bu mesleğin dünyada geçerliliği ve mezun olduklarında da iş garantileri olduğunu ifade eden Keskin, özellikle anne babalardan çok teşekkür aldıklarını kaydetti. Öğrencileri teknolojik bir şirkette stajlarını yaparak iş hayatına hazırlandıklarını vurgulayan Keskin, AKE'nin bir okul olduğunu söyledi.
UYGULAMANIN YANINDA TEORİ EĞİTİMİ
Çetin Keskin, 2005 yılından beri stajyer öğrencilere kapılarını açtıklarını ifade ederek, fabrika binası içinde konferans salonu yaparak öğrencilerin hem teorik hem de uygulama eğitimlerini aynı anda almasını sağladıklarını aktardı.
TEŞEKKÜR MEKTUPLARI
30 farklı üniversiteden staj için tercih edildiklerini kaydeden makine mühendisi Erdem Şanlı ise farklı üniversitelerden aldıkları teşekkür mektuplarının motivasyonlarını arttırdığını belirtti. Şanlı, staj eğitim programlarında aynı zamanda iş yaşamında davranış, iletişim, protokol kuralları eğitimleri de verdiklerini söyledi.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!