Güncelleme Tarihi:
İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - SON yıllarda Antalya'nın tanınmış baklava markası haline gelen Hakan Usta Baklavaları'nın kurucusu Hakan Öner, 60 kişilik ekibiyle birlikte 15'inci yılını kutladı.
Antalya'nın Dokuma semtinden doğan Hakan Usta Baklavaları, 15'inci yılını kutluyor. Firmaya adını veren kurucu Hakan Öner, 60 kişilik ekibiyle birlikte 15'inci yıl kutlamasını Konyaaltı'nda açılan Vahap Usta Et Restaurant'ta yaptı. Otogar, Dokuma, Bayındır ve Kültür Mahallesi'nde satış merkezleri bulunan, Yeşilırmak Caddesi üzerine 7 katlı üretim fabrikasının temelini atan Hakan Öner, büyüyen markanın mutluluğunu çalışanlarıyla paylaştı.
Başarının sırrının ekip çalışması olduğunu belirten Öner, yemekte tüm şubelerdeki yönetim ve çalışan kadrosunu bir araya getirdi. Personeliyle sohbet edip 15'inci yıl coşkusunu paylaşan Öner, yemeğin sonunda personeliyle selfie çekip sosyal medya hesaplarından yayımladı.
Temeli atılan üretim fabrikasını kısa sürede faaliyete geçirmeyi planladığını kaydeden Hakan Öner, "Antalya'da ilk açık üretim atölyesini de biz yaptık. İnsanlar baklavalarını alırken aynı zamanda nasıl üretildiğini izleyebiliyor. Hedefimiz markamızı daha güçlü ve tanınır hale getirmek. Antalya'nın yıllardır bildiği bu damak zevkini, önce il geneline sonra da Türkiye sathına yaymak istiyoruz" dedi.
Hakan Usta Baklavaları çalışanlarına ev sahipliği yapan Vahap Usta Et Restaurant sahibi Vahap Yüce, yakın arkadaşı Hakan Öner'i yalnız bırakmadı ve mutluluğunu paylaştı.
FOTOĞRAFLI