Zorlukları yine aşarız

Güncelleme Tarihi:

Zorlukları yine aşarız
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2017 13:57

Tecrübeli teknik adam, kulübün marka değerini ön plana çıkarmak için çalışacaklarını vurgulayıp, “Takımın özellikle öne oynama konusunda sıkıntıları var. Bunları gidermek için 1-2 transfer yapacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği’nde 4. kez Teknik Direktörlük görevine getirilen Mesut Bakkal, “Gençlerbirliği’nin marka değerini ön plana çıkarmamız gerekiyor” diye konuştu.
Gençlerbirliği’nin manevi açıdan kendisi için çok önemli bir yerde olduğunu vurgulayan Bakkal, “Burayı evim olarak görüyorum. Sözleşme yaptığımızda da yöneticilere, aynısını söyledim. Allah rahmet eylesin, İlhan Cavcav için, (Köprü olsa üzerinden geçmem) diye bir laf etmiştim. Ben teknik direktör yapan ve 2006 yılında Gençlerbirliği’ne çalışma fırsatı veren İlhan Cavcav’dır. O günleri unutamam. Hatta Ankara’daki ilk evimi, ilk anlaşmanın ardından kazandığım para ile almıştım. Gençlerbirliği’nde maddiyatı hiçbir zaman ön planda tutmadım, bu kulübün maneviyatı benim için her şeyden önemlidir” dedi.

SADE VE TEMİZ BİR CAMİA

Gençlerbirliği’nin her zorluğun üstesinden gelecek bir camiaya sahip olduğunu belirten Bakkal, şunları söyledi:
“Buraya 4. kez teknik direktör olarak geldim. Çok keyifli ve mutluyum. İlhan Cavcav ile en çok çalışan hoca benim. Gençlerbirliği‘nde Trabzonspor karşılaşması ile 100. defa teknik direktör olarak ligi maçına çıkacağım. İçinde bulunduğum ortamda işler iyi gitmiyor gibi görünüyor olabilir. Gençlerbirliği, her zorluğun altından kalkar. Çok sade ve temiz bir camiamız var. Karamsarlığa gerek olan bir durum yok. Nelerin yapılacağını, yılların getirmiş olduğu tecrübe ile biliyoruz. Bana karşı dün geceden beri inanılmaz bir destek mesajları var, bunun için teşekkür ederim.”

AYRILANLARIN YERİ DOLMADI

“Takım öne oynama konusunda sıkıntı yaşıyor. Bu sorunu aşmak adına 2-3 oyuncuyu transfer edebiliriz. Önümüzde yaklaşık 10 günümüz var. Bu sürede yapabileceğimiz transferler üzerine duracağız. Geçen seneden kalan 6-7 önemli isme sahibiz. Ancak birkaç eksik göze çarpıyor. Geçen sene takımdan ayrılan oyuncuların yerinin dolmadığını görüyoruz. Orta saha bölgesine de takviye yapmayı düşünüyoruz. Bu bölgeye 2 oyuncu alabiliriz. İrfan Can Kahveci’yi tekrar döndürmek için görüştük ancak Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, oyuncuyu vermeye sıcak bakmadı. Forvet transferi de olabilir. Gerekeni yapacağız, karamsar olmaya gerek yok. Biz 1 puandayız, 12. sıradaki takım 3 puanda. Biz, bu sorunların üstesinden gelebilecek güçlü bir camiayız. Gençlerbirliği’ni özenle bakılan ve coşkulu futbol oynayan yapısına tekrardan kavuşturmak istiyoruz.”

SİGARA İÇMEYİ YASAKLADI

“Disiplini sağlamak adına bazı yasaklar koymak zorundayız. Hiç kimsenin özel hayatı beni ilgilendirmez ama gelir gelmez ilk yaptığım iş, tesislerde sigara içmeyi yasaklamak oldu. İçeri ilk girdiğimde, inanılmaz bir koku vardı. Köy kahvehanesi gibi bir hal ile karşılaştım. Bu yasağı bildiren yazıları da uygun yerlere astık. Buna herkes saygı gösterecek, burası spor yeri. Gençlerbirliği’nin marka değerini öne çıkarmak, Gençlerbirliği’ndeki kimliği tekrar sağlamak için çalışacağız. Tesislerdeki bazı sorunları çalışanlara bildirdim. Gençlerbirliği taraftarı, iyi futbolu ve mücadeleyi gördüğünde, takımını alkışlar ve evine gider. Bunu tekrar sağlamak adına disiplinsizliğe izin vermeyeceğiz. Mesela şunu söyleyim, malzeme odalarının çok pis olduğunu gördüm. Malzemecileri uyardım ve (Böyle olursa sizinle çalışmam) dedim. Masörlere de aynı uyarıyı yaptım. 5 kişilik bir ekiple çalışacağım. Amacım, Gençlerbirliği’nde aile ortamı oluşturmak olacak. Tesislere giren herkes, Gençlerbirliği’nde görev alamaz. Bu marka değerini açığa çıkarmamız gerekiyor”
Mesut Bakkal’ın, yardımcılıklarını; Çağdaş Çavuş, Sedat Bayrak, Ramazan Çelik, Abdullah Kılınç ve Murat Çalış yapacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!