Zoraki transfer

Güncelleme Tarihi:

Zoraki transfer
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2015 01:13

Sezon başında Teknik Direktör olarak görev alan Muammer Özdemir ile soyunma odasında yaşadığı kavga sonrası sözleşmesi karşılıklı feshedilen Muhammet Gönülaçar, yeniden takıma döndü ve kendisi ile 1.5 yıllık kontrat yapıldı.

Haberin Devamı

İkinci Futbol Ligi Kırmızı Grupta mücadele eden Ankaragücü’nde yönetim, ikinci devrenin ilk maçı öncesinde tartışmaya açık bir karara imza attı. Maddi sıkıntı çeken ve transfer yasağı nedeniyle eli kolu bağlanan sarı-lacivertlilerde, yaşanan kadro sıkıntısını aşmak için kulüpten uzaklaştırılan Muhammet Gönülaçar’a yeniden kapı açıldı.
Sezon başında Ankaragücü’nde Teknik Direktör olarak görev yapan ve 7 hafta takımın başında kalan Muammer Özdemir ile Muhammet Gönülaçar arasında, İzmir’de oynanan Altay maçı öncesinde tatsızlık yaşanmış, maç kadrosunda olmadığını öğrenen oyuncunun sözlü ve fiili olarak teknik direktöre saldırdığı ileri sürülmüştü. Bu gelişmenini ardından toplanan yönetim oyuncunun alacaklarını ödeyerek sözleşmesini karşılıklı feshetmişti.
Muammer Özdemir’in görevden ayrılmasının ardından, teknik ekipte bir değişiklik daha yaşayan Ankaragücü’nde yönetim, takımın içinde bulunduğu durumu dikkate alarak, yaşanan kadro darlığına, geliştirdiği formülle çözüm bulmaya çalıştı ve daha önce sözleşmesini karşılıklı olarak fesih ettiği Muhammet Gönülaçar’ı yeniden kadroya dahil edip, 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

OYUNCULAR BİRER BİRER AYRILDI

Transfer yasağı nedeni ile kadrosuna sadece kendi bünyesindeki oyuncularını alan Ankaragücü’nde, sezon başında Kaan Kanak, Eskişehirspor, kaleci Bayram Olgun Manisaspor, Emre Taşdemir Bursaspor’a gitmiş, Selim Teber geçirdiği ağır sakatlık nedeni ile takımdan ayrılmıştı. Ligin devre arasına girmeden önce de kaptan Serhat Gülpınar futbolu bırakıp antrenörlüğe geçerken, sol kanat oyuncusu Mehmet Erdem Uğurlu, bonservis bedelini ödeyip, Göztepe’nin yolunu tuttu.

MARAŞ MAÇI GÖLBAŞI STADI’NDA

Ankaragücü, ikinci yarının ilk haftasındaki Kahramanmaraş Belediye maçını, 19 Mayıs Stadı’ndaki bakım çalışmaları nedeni ile Gölbaşı İlçe Stadı’nda oynayacak. Bugün saat 13.30’da başlayacak mücadeleyi Ercan Hallaç yönetecek. Ankaragücü yönetimi, maç bileti fiyatlarını 10 TL olarak belirledi. Teknik Direktör Aykan Atik, ligin alt sıralarından hızla uzaklaşmak için kazanmaları gerektiğini belirtip, “İkinci yarıya iyi bir giriş yapmayı hedefliyoruz. Arayı iyi değerlendirmeye çalıştık. Taraftarımızın desteği ile 3 puana ulaşıp, yolumuzda güvenle yürümeyi amaçlıyoruz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!