Güncelleme Tarihi:
Rixos’un ödüllü mutfak şefi Süleyman Aşcıoğlu, ekibince hazırlanan birbirinden lezzetli Elazığ yemekler davetlilerden tam not aldı.
Elazığ yemekleri ile başlayan yöresel yemek etkinliklerinin Karadeniz, Ege, Akdeniz, İçanadolu’nun yöresel yemekleri ile devam edeceğini belirten mutfak şefi Aşcıoğlu, “Yöresel yemek etkinliklerimizi patronlarımızın memleketi olan Elazığ’dan başlattık, diğer yörelerle devam ettireceğiz. Türk mutfağında lezzetin öncülüğü yapan yörelerden biri olan Elazığ’da yöresel yemekleri incelemek üzere bir hafta boyunca bizzat yerinde çalışmalar yaparak hazırladığımız geleneksel Elazığ yemeklerini üç gün boyunca Ankaralılara sunacağız” dedi.