Güncelleme Tarihi:
Katılımcılar, portakallı avokadolu levrek tartar, çıtır yufkaya sarılı sebzeli ördek, ağır ateşte pişmiş dana kaburga ve orman meyveli gateau ile lezzetin doruklarına ulaştı. Sheraton Otel’deki tadımda ise Hakan Balta, geceye özel hazırladığı kokteyller ve sunumla, yeme-içme kültürü hakkında bilgiler verdi. Tuba Lüleci Alaçam tarafından düzenlenen etkinliklerde katılımcılar, yeni yılın sağlık ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.
Hakan Balta, Tuba Lüleci Alaçam
Yunus Can Esmeroğlu, Büşra Kamiloğlu
Cenan Balcı, Şahinaz Çambıbel, Şef Giovanni, Tuba Lüleci Alaçam, Doruk Özkan
Oya Ofluoğlu-Tuğçe Aktan Ofluoğlu