Yiğiner resti çekti

Güncelleme Tarihi:

Yiğiner resti çekti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2013 00:00

Ankaragücü başkanı, transfer yasağını kaldırma girişiminde önlerine engel çıkaran avukatlara sert tepki gösterdi.

Haberin Devamı

BAŞKAN, VASSELL’İN MESAJ GÖNDERİP KOLAYLIK GÖSTERECEĞİNİ HATTA TAKIMA DÖNEBİLECEĞİNİ İLETTİĞİNİ SÖYLEDİ.

“Biz, oyunculara olan borcumuzun yüzde 15’ini ilk planda ödeyip, transferde önümüzü açalım istiyoruz. Gerisini sileceğiz demiyoruz ki. Eğer bu gerçekleşmezse, Allah’ın kulu ömür boyu bir delikli kuruş bile alamaz”

Ankaragücü yönetimi transfer yasağını açabilmek için yoğun bir çaba harcarken, Kulüp Başkanı Mehmet Yiğiner, çözüm sürecinde, önlerini bazı futbolcuların avukatlarının tıkadığını belirtip, sert tepki gösterdi.
Kulübün borcu olduğu oyuncuların avukatları ile bire bir görüşmeler gerçekleştirdiklerini, ilk planda 4-5 oyuncuda sorun yaşadıklarını ancak bu sayıyı ikili temasların ardından 2-3’e düşürdüklerini belirten Yiğiner, şunları söyledi:
“Bu oyuncuların biri Darius Vassell’di. Menajerleri ile birlikte alacağı en fazla olan oyuncu. Kendisi, mesaj göndermiş ve çok sevdiği Ankaragücü’nün içinde bulunduğu durumu bilmediğini belirtmiş. Kulübün zor durumdan çıkması için muvafakatname verebileceğini hatta istenirse kendisinin de gelip oynayabileceğini iletmiş. Vassell konusunu kendi aramızda çözeceğimizi umuyorum. Bizi en çok zorlayan diğer isim ise Muhammed Hanifi Yoldaş’ın avukatı. İşi yokuşa sürüyor. Oyuncu Belçika’ya döndü ve futbolu bıraktı. Geleceğini düşünmesi ve parasının tamamını istemesi doğal diyor. Siz şimdi transfer yasağını kaldırıp, yeni oyuncular aldıktan sonra yine borçlanacaksınız, bizim oyuncumuzun alacağı en az 2 yıl daha sarkacak) gibi ifadeler kullanıp, bizi iyice sinirlendiriyor.”

Haberin Devamı

HERKES İÇİN SON FIRSAT

“Biz hep söyledik, borcumuz borç. Ödeyeceğiz. Transfer yasağının kalkması önceliğimiz. Bunun için oyuncuların toplam alacağının yüzde 15’ini ilk planda ödeyelim, yasak bir kalksın, sonrasına bakacağız diyoruz. Gerisini sileceğiz demiyoruz ki. Cem Papila’nın Avukatlığını yaptığı oyuncular var. Orda da sıkıntı yaşıyoruz. Avukatların işi bozması sonucu eğer transfer yasağını kaldıramazsak, bir Allah’ın kulu ömür boyu bir delikli kuruş alamaz. Bunu da böyle bilsinler. Hem Ankaragücü hem de oyuncular için bu son fırsat. Herkes hesabını iyi yapsın.”

Haberin Devamı

Ankaragücü forması altında 10 maça çıkan Muhammet Hanifi Yoldaş’ın 761 bin, İngiliz futbolcu Darius Vassell’in 1 milyon 400 bin TL toplam alacağı bulunuyor. Darius Vassell’in, 4 ayrı menajeri için de Ankaragücü’nün toplam 1 milyon TL ödemesi gerekiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!