Yenimahalle’de de aynı başarıyı gösterecek

Güncelleme Tarihi:

Yenimahalle’de de aynı başarıyı gösterecek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2019 16:10

Altındağ Belediyesi’nin Battalgazi Mahallesi’nde inşa ettiği Erzincanlılar Derneği Hizmet Binası ile Cumhur ittifakının Şentepe’deki iki seçim koordinasyon merkezi törenle açıldı.

Haberin Devamı

Başkan Veysel Tiryaki’nin ev sahipliğinde gerçekleşen hizmet binası açılış törenine, TBMM Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ile çok sayıda vatandaş katıldı. Tiryaki, “İnşallah Yenimahalle’ye yeni hizmetler götüreceğiz. Sivil toplum kuruluşlarına yeni binalarını Yenimahalle’de de yapmak üzere söz veriyorum” dedi. Veysel Tiryaki’nin Altındağlıların gönlünde taht kurduğunu söyleyen Yıldırım ise “Veysel Tiryaki Altındağ’ı değiştirdi. Kendisine teşekkür ediyorum. İşi daha bitmedi. Kendisi Yenimahalle’de Cumhur ittifakının adayı. Altındağ’da gösterdiği başarıyı Yenimahalle’de de gösterecek” diye konuştu.

YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATI

Seçim koordinasyon merkezi açılışında konuşan Tiryaki, “Vatandaşlarımızla sokakta, evde, dükkanda bir araya geliyoruz. Artık seçim merkezlerimizde de bir araya geleceğiz. Herkesi sıcak bir çayımızı içmeye, sohbet etmeye ve Yenimahalle’de gerçekleştireceğimiz projeleri dinlemeye bekliyoruz. Altındağ’da yaptıklarımız, Yenimahalle’de yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.  Cumhur İttifakı seçim koordinasyon merkezinin hayırlı olmasını dileyen MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım da, “Yenimahalle’den, Çankaya’dan Altındağ’a Veysel Tiryaki’nin inşa ettiği Hamamönü, Hamamarkası, Altınköy’e gezmeye gidiyorlar. Tiryaki, Ankara’nın en zor yerinde belediye başkanlığı yapmıştır. Kendisi Yenimahalle için bir şanstır. Yenimahalle’de oturanlardan Cumhur İttifakına destek istiyorum” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!