Yenimahalle'de 250 çam fidesi toprakla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Yenimahallede 250 çam fidesi toprakla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2016 11:34

Yenimahalle'de 250 çam fidesi toprakla buluştu

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- YENİMAHALLE Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Turgut Özal Mahallesi'nde bulunan 2 bin metrekare alanı, Hacı Bektaş-ı Veli İlkokulu öğrencileriyle ağaçlandırdı.
Yenimahalle Belediyesi Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Başar Bal, meclis üyeleri ve muhtarların da bulunduğu ağaçlandırma töreninde, çocuklar ellerine aldıkları çam fidelerini tek tek dikerken, ilk çam fidesini Başkan Yaşar toprakla buluşturdu.
Çocuklardan Başkan Yaşar'a yoğun ilgi Anne ve babaların da bulunduğu ağaçlandırma töreninde, çocuklarına yardım eden veliler, çocuklarıyla birlikte 250 çam fidesi dikti.
Doğayı korumanın ve yeşillendirmenin öneminin vurgulandığı günde, Yaşar'a oldukça yoğun ilgi gösteren çocuklar, Başkan Yaşar'la hatıra fotoğrafı da çekildi.
Öğrenciler imza kuyruğuna girdi
Daha sonra Okul Müdürü Cemalettin Şener ile birlikte Hacı Bektaş-ı Veli İlkokulu'na giden Yaşar, okulda incelemelerde bulundu. Okul zilinin çalmasıyla birlikte Müdür odası kapısında uzun bir kuyruk oluşturan öğrenciler ise Yaşar'dan imza almak için sıraya girdi.
“Yarının doğası bugünden yaratılırö
Öğrencilerin sevgi seli karşısında mutluluğunu dile getiren Yaşar da, öÇocukların bu kadar sevgisini kazanmış olduğumu görmek bana gurur verdi, çok mutlu oldum. Onlar bizim geleceğimiz ve onların iyi şartlar altında mutlu ve sağlıklı bir şekilde eğitim görmesini istiyoruz. Bugün 250 fidan toprakta can buldu. Belediye olarak bugün amacımız evlatlarımıza olarak doğa sevgisini aşılamaktı. Yarının doğası bugünden yaratılır. Doğa insan olmadan da yaşar, ama insan doğa yok olduktan sonra yaşayamaz" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!