Başkan Yaşar'a 'Yıla Değer Katan' ödülü

Güncelleme Tarihi:

Başkan Yaşara Yıla Değer Katan ödülü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2018 12:35

Başkan Yaşar'a 'Yıla Değer Katan' ödülü

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA) - YENİMAHALLE Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Kars Ardahan Iğdırlılar Birliği Dayanışma Platformu tarafından düzenlenen Cumhuriyet Balosu’na katıldı. Her sene yalnızca bir kişiye verilen 'Yıla Değer Katan' ödülü bu yıl Başkan Yaşar’a verildi.

Ankara'daki bir otelde 6’ıncısı düzenlenen geceye, platform üyelerinin yanı sıra TBMM Başkanvekili ve CHP Ankara Milletvekili Levent Gök ile Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar katıldı. Birbirinden renkli halk oyunları gösterisiyle başlayan etkinlikte, Cumhuriyetin 95’inci yılı ile Kars ve Iğdır illerinin kurtuluşunun 98’inci yılı coşkuyla kutlandı. Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'a programda, 'Yıla Değer Katan' ödülü verildi.

Ödülü almaktan büyük onur duyduğunu ifade eden Başkan Yaşar, “Cumhuriyetimizin gösterdiği hedefler doğrultusunda bugünlere geldik. Cumhuriyet demokrasi, özgürlük, laiklik, kadın erkek eşitliği, eşit yurttaşlık demektir. Cumhuriyet herkesin hakkını veren, herkesin saygı duyduğu adalet demektir. Cumhuriyet üretim ve kalkınma demektir. Cumhuriyet çağdaş eğitim demektir. Cumhuriyet kutlamalarını gelecek kuşaklara aktarmalıyız. Bu her yurttaşın asli görevidir. Bizim Cumhuriyetimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyetidir. Bizler onun aydınlık yolunda yürümeye devam edeceğiz” dedi.

Fethi Yaşar’ın örnek bir belediye başkanı olduğunu belirten CHP’li Gök ise, “Başkan Yaşar, Türkiye’ye örnek oldu. Yenimahalle’ye kalıcı hizmetler sundu. Gurur ve iftiharla sözünü ettiğimiz bir başkan” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!