Yenileri heyecan sardı

Güncelleme Tarihi:

Yenileri heyecan sardı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2019 15:41

PAOK’tan sezon sonuna kadar kiralanan Stelios Kitsiou, Ankaragücü taraftarının çok ateşli olduğunu biliyorum, umarım bu şehre yeni heyecan getiririm” diye konuştu.

Haberin Devamı

Süper Lig takımlarından MKE Ankaragücü, transfer çalışmaları kapsamında kadrosuna kattığı iki oyuncu camiaya umut saçtı.
Portekiz’in Vitoria Guimaraes takımında forma giyen Yeni Zelandalı hücum oyuncusu Tyler Dominic Boyd ve Yunanistan’ın PAOK kulübünden Stelios Kitsiou ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşma sağlandı.
Boyd, Türkiye’de yeni bir sayfa açtığını belirterek, “Artık benim için yeni bir ülke, yeni bir şehir ve yeni bir takım ile başarı elde etme zamanı geldi. Hedefim performansımı en üst seviyeye çıkararak Ankaragücü’ne katkı sağlamak” ifadelerini kullandı.
Yunan futbolcu Stelios Kitsiou ise Türkiye ve Yunanistan’ın iki dost ülke olduğuna dikkati çekerek, “Dost bir ülkeye geldiğim için mutluyum. PAOK taraftarı gibi Ankaragücü taraftarının da çok ateşli olduğunu biliyorum. Bir futbolcu için en büyük itici güç her zaman taraftarıdır. Bu taraftara ve bu şehre umarım heyecan getiririm” diye görüş belirtti.

Haberin Devamı

TRANSFERLER İDMANA ÇIKTI

Ankaragücü, Süper Lig’in 20. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Beştepe’deki kulüp tesislerinde teknik direktör Mustafa Kaplan yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, yeni transferler Michal Pazdan, Hadi Sacko, Tyler

BOYD VE STELIOS KITSIOU İLK KEZ TAKIMLA ÇALIŞTI

Sakatlığı bulunan Thomas Heurtaux idmanda yer almazken, tedavisi devam eden Johannes Hopf antrenmanın bir bölümünde takım çalışmasında yer aldı.
Ankaragücü’nden ayrılanlar arasında bulunan Mokhtar, Antalyaspor ile anlaşırken, Kenan Gazişehir Gazientep’e gitti. Kubilay ise eski takımı Bursaspor’a döndü.

BAKMADAN GEÇME!