Yeni yılda ünlüler geçidi

Güncelleme Tarihi:

Yeni yılda ünlüler geçidi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2022 12:56

Müzik dünyasının ünlü isimleri, bu yılbaşında da Ankaralılarla birlikte yeni yıla ‘merhaba’ diyecek. Hakan Altun, Yıldız Tilbe, Tuğba Özay gibi isimler geri sayımı Ankaralılarla birlikte yapacak.

Haberin Devamı

Yeni yılda ünlüler geçidi

HAKAN ALTUN

Yılbaşı gecesinin en iddialı programlarından biri olan gecede Hakan Altun, Sheraton Otel’de sahne alacak. Ankara sahnelerinin ünlü isimlerinden olan Ceylan Köse’nin geceye başlayacağı programda 2022’nin son saatinde Hakan Altun sahneye çıkacak. Sınırsız yerli içki ve yılbaşı menüsünün olduğu programın fiyatları bin TL ile 7 bin TL arasında değişiyor.

Yeni yılda ünlüler geçidi

YILDIZ TİLBE

Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Yıldız Tilbe, Hilton Garden Inn’de düzenlenen gecede sahne alacak. Yunus Emre Saltan’la başlayacak programda hediye çekilişleri, dans gösterileri ve ardından Yıldız Tilbe sahneye çıkacak. Sınırsız yerli içki ve geceye özel hazırlanan menünün bulunduğu programın kişi başı fiyatları ise bin TL ile 7 bin 500 TL arasında.

Haberin Devamı

Yeni yılda ünlüler geçidi

Yeni yılda ünlüler geçidi

ZUHAL OLCAY-RESUL DİNDAR

Zuhal Olcay ve Resul Dindar, Green Park Otel’in düzenlediği programda sahne alacak. Gecede ilk olarak Zuhal Olcay sahneye çıkacak. Oryantal dans şovun ardından yeni yılı karşılamak üzere sahneye Resul Dindar gelecek. Bin 250 TL’den başlayan kişi başı fiyatlar 6 bin 500 TL’ye kadar çıkıyor.

Yeni yılda ünlüler geçidi

TUĞBA ÖZAY

Mankenlikten şarkıcılığa geçen Tuğba Özay, Anemon Otel’de yeni yıla ‘merhaba’ diyecek. Eylem Alkaç ve orkestrası ile Gürbüz Morkoç ve orkestrasının ardından DJ Uğur Gündoğan’la birlikte sahneye çıkacak olan Özay, sevilen şarkılarıyla coşkuyu doruğa taşıyacak. Sınırsız yerli içkinin yılbaşı menüsüyle birlikte sunulduğu gecenin fiyatları ise kişi başı bin 500 TL’den başlıyor.

Haberin Devamı

Yeni yılda ünlüler geçidi

BANU ZORLU

Banu Zorlu, Raymar Otel’de sahne alacak. Öncesinde Seda Atçı ve Tuna Arman’ın programlarının olacağı gecede Banu Zorlu, DJ Santo Fuego ile birlikte sahneye çıkacak. Sınırsız yerli içki ve geceye özel menünün olduğu programın fiyatları bin 500 TL’den başlıyor. Gecede ayrıca oryantal şovlar ve dans gösterileri de yer alacak.

Yeni yılda ünlüler geçidi

FİGEN BİRİCİK

Figen Biricik ve orkestrası, Ataköşk Otel’deki programda Ankaralılarla birlikte yeni yılı karşılayacak. Fasıl grubu ve oryantal şovların da olduğu gecenin kişi başı fiyatları bin TL ve 3 bin TL arasında.

Haberin Devamı

Yeni yılda ünlüler geçidi

KALBEN

Güçlü sesi ile dikkat çeken Kalben, Jolly Joker’de sahne alacak. Gecenin giriş fiyatı ayakta 169 TL. Balkondaki 4 kişilik locaların fiyatı ise 4 bin 600 TL.

Yeni yılda ünlüler geçidi

ZEYNEP BASTIK KONSERİ İPTAL EDİLDİ

Geçtiğimiz günlerde kaburgasını kıran Zeynep Bastık’ın Ankara’daki yeni yıl konseri iptal oldu. Ankara’da Crowne Plaza Otel’de yapılması planlanan program, ünlü şarkıcının doktorunun olumsuz rapor vermesi sonucu iptal edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!