Yeni yıl kazalarla başladı

Güncelleme Tarihi:

Yeni yıl kazalarla başladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2016 15:49

Başkent, 2016’ya trafik kazaları ile başladı. Eşref Bitlis Caddesi ve Sabancı Bulvarı’nda yılın ilk saatlerinde meydana gelen üç ayrı kazada 4 kişi yaralandı. Polis ekipleri de şehrin farklı noktalarında alkol uygulaması yaptı.

Haberin Devamı

Ankara’da yeni yılın ilk kazası saat 00.05 sıralarında Yenimahalle Eşref Bitlis Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 06 TBC 20 plakalı cip seyir halindeki Ahmet Maden isimli vatandaşın kullandığı 06 AAN 20 plakalı araca yandan çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle Ahmet Maden'in kullandığı araç hurdaya döndü. Kazada otomobil sürücüsü Ahmet Maden ile birlikte Aysel Maden ve Zeliha Maden ağır yaralandı. Cipte bulunan Satı Yılmaz ise hafif yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

SABANCI’DA ÇİFTE KAZA

00.30’da ise Sabancı Bulvarı’nda iki farklı trafik kazası meydana geldi. Bulvar üzerinden AŞTİ istikametine giden 2 araç çarpıştı. Aynı bulvar üzerinde seyreden 06 YOS 86 plakalı otomobil de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, takla atarak yan yattı. Polis ekipleri, trafik kazaları ile ilgili inceleme başlattı.

Haberin Devamı

ALKOLLÜ SÜRÜCÜLER UYGULAMAYA TAKILDI

Başkent’te polis ekipleri yılbaşı gecesi trafik uygulaması yaptı. Sürücülerin alkollü olarak direksiyon başına geçme ihtimaline karşı önlem alan ekipler, şehrin işlek caddelerinde trafik kontrolü gerçekleştirdi. Araçları durduran trafik polisleri, sürücülerin trafik kurallarına uygun hareket edip etmediklerini kontrol etti. Alkollü trafiğe çıkan sürücüler tespit edilerek, ehliyetlerine el konuldu. Trafik ihlallerinde bulundukları belirlenen sürücülere ceza kesildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!