Yeni bulvarda mutlu son

Güncelleme Tarihi:

Yeni bulvarda mutlu son
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2017 16:31

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak trafiğe açılan Sabancı-Bağlıca bağlantı yolu, ilk günden bölge trafiğine büyük rahatlık kazandırdı. Başkan Mustafa Tuna, “Daha önce sözünü verdiğimiz tarihte bulvarın açılışını gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın geçtiğimiz hafta açıkladığı tarihte biten Sabancı Bulvarı’nı Bağlıca Bulvarı’na bağlayan 5 bin 250 metrelik bulvar hizmete girdi. Başkan Mustafa Tuna yeni bulvar için, Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 98., Mehmet Akif Ersoy’un vefatının 81. sene-i devriyesi olan 27 Aralık tarihini vermişti.

5 GİDİŞ 5 GELİŞ

Söz verilen tarihte açılan, Bağlıca–Sabancı bulvarları bağlantı yolu, Etimesgut-Bağlıca ve Çayyolu bölgelerindeki trafiği ciddi oranda rahatlatacak. Nüfus yoğunluğu her geçen gün artan bu bölgelerde Eskişehir Yolu’na alternatif olarak hazırlanan, Sabancı Bulvarı’nın devamından Zırhlı Birlik Tümen Komutanlığı içerisinden geçen ve Bağlıca Bulvarı’na bağlanan 5 bin 250 metrelik yol, 50 metre genişliğinde, emniyet şeritleriyle birlikte 5 gidiş, 5 geliş olarak yapıldı. Sabancı Bulvarı’nın sonundan başlayan ve yonca kavşakla mevcut yollarla birleşen yeni bulvarda, toplam 6 adet köprü de bulunuyor.

BAKMADAN GEÇME!