Yaşlılar Haftası

Güncelleme Tarihi:

Yaşlılar Haftası
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2016 12:37

- Ankara Büyükşehir Belediyesi düzenlediği etkinliklerle "Yaşlılar Haftası"nı kutladı

Haberin Devamı

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı (SOS), "Yaşlılar Haftası" nedeniyle kutlama programı düzenledi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, aile yaşam merkezleri, yaşlılar lokali üyeleri ile Yaşlılar Hizmet Merkezi üyelerinin bir araya geldiği Gençlik Parkı Tiyatro Salonu'ndaki etkinlikte, katılımcılara kurayla çeşitli hediyeler dağıtıldı. 60 kişiye de tatil kamplarında istedikleri tarihte ücretsiz tatil yapma önceliği verildi.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Şeker, programın açılışında yaptığı konuşmada, Büyükşehir Belediyesi'nin yaşlılara yönelik hizmetlerini anlattı. Şeker, yalnızca bir gün değil, yılın her günü yaşlıların yanında olduklarını belirtti.

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı'nın konserinin ardından Planet Aile Yaşam Merkezi bünyesindeki Türk halk müziği ve Türk sanat müziği korolarının da sevilen eserleri seslendirdiği programda Aşıklar Derneği üyelerinin atışmaları ilgiyle izlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!