Yaşar’a ‘Etik Yönetici’ ödülü

Güncelleme Tarihi:

Yaşar’a ‘Etik Yönetici’ ödülü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2015 14:50

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Toplumsal Etik Derneği tarafından düzenlenen 2015 Yılı Meslekte Etik Davranışları Teşvik Ödül Töreni’nde “Yönetici” dalında ödüle layık görüldü.

Haberin Devamı

Ödülünü ODTÜ İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Feride Acar’ın, Etik Davranış Belgesi’ni ise TEMA Vakfı Ankara Şube Başkanı Mukadder Ekremoğlu’nun elinden alan Yaşar, “Bu güne kadar çok sayıda ödül aldım ama bugün aldığım ödülün çok daha anlamlı olduğunu düşünüyorum. Etik değerlerle, ahlaki ve insani değerlerle yaşamanın, çalışmanın, üretmenin ne kadar doğru olduğunu bugün bir kez daha anladım” dedi.
Ekonomik sıkıntıların insanları etik değerlerden uzaklaştırdığını kaydeden Yaşar, “Türkiye büyük, güçlü bir devlet yeter ki kaynaklar doğru harcansın. Bugünkü anarşinin temelinde de, insanların etik değerlerden uzaklaşmasının altında da ekonomik sebepler var. Gelir adil dağıtıldığı pastadan herkes eşit pay aldığı zaman toplumda bu sıkıntıların kalmayacağına inanıyorum” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!