Yasaklı saatte iş başındalar

Güncelleme Tarihi:

Yasaklı saatte iş başındalar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2021 01:00

Altındağ’da iki kişi, bir telefon dükkânının önünde duran ve demirden yapılmış su saati koruma kapağını sokağa çıkma kısıtlamasının devam ettiği gece saatlerinde yerinden sökerek çaldı.

Haberin Devamı

Altındağ’da gece saatlerinde hurdacı görünümlü iki kişi, kaldırımdaki demir kapağı çalarak kayıplara karıştı. Olay, Altınay Caddesi’nde meydana geldi. Sokağa çıkma kısıtlamalarının devam ettiği gece saatlerindeki tenhalıktan yararlanan iki kişi, bir telefon dükkânının önünde duran ve demirden yapılmış su saati koruma kapağını yerinden sökerek çaldı. Çaldıkları kapağı yanlarındaki el arabasına yükleyen şahıslar, kısa sürede olay yerinden uzaklaşarak gözden kayboldu. Sabah durumu fark eden çevre esnafı ise yaşanabilecek herhangi bir kazanın önüne geçmek için çukurun etrafını kapattı. Polis ekipleri ise şüphelileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yasaklı saatte iş başındalar


SATABİLECEKLERİNİ ÇALIYORLAR

Haberin Devamı

Olayın meydana geldiği yerde mobilyacılık yapan Murat Güven, şunları söyledi: “Metal ya da değerli olan satabilecekleri şeyleri alıyorlar. Sokağa çıkma yasağının olduğu saatlerde kapak bağlı olmadığı için götürmüşler. Sokağa çıkma yasağında nasıl geziyorlar onu da anlamış değilim. Şu anda tehlike arz ediyor, hemen yaptıracağız. Bir tane kapak için de polisi meşgul etmek istemiyoruz.”

BAKMADAN GEÇME!