Yardım için tango gecesi

Güncelleme Tarihi:

Yardım için tango gecesi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2011 00:00

Ankara’daki tango okulları Somali ve Kenya’ya yardım etmek için tango gecesi düzenliyor.

Haberin Devamı

YARDIM gecesini düzenleyen tango hakemi ve uzun zamandır tango yapan iş  adamı Gürsel Yazıcı, Ankara’daki Tango  okullarının Somali ve Kenya’ya yardım etmek için bir araya geldiğini söyledi.
“Afrika İçin El Ele Yardım Gecesi-Milonga” adını verdikleri etkinlikte  başkentli tangocular, iş ve sanat dünyasından yardımseverlerin geceden elde  ettikleri tüm geliri Somali ve Kenya’da ihtiyaç sahiplerine ilaç ve gıda yardımı  yapmak üzere Kızılay’a bağışlayacaklarını bildiren Yazıcı, “Swiss Otel’de 24  Ekim’de düzenlenecek gecede, ressam Hikmet Çetinkaya ve Bilkent Sanat Sokağı  ressamlarının bağışladığı tablolar açık artırmayla satılacak. Ayrıca davetiye  bağışları da eklenerek yardım miktarı artırılacak” diye konuştu.
Ankara’daki tüm tango okullarının gece için buluşacağını, iş ve sanat  dünyasından duyarlı kişilerin de etkinliğe destek verdiğini dile getiren Yazıcı,  “Savaş ve açlıktan insanların ölmediği, barış ve sevgi dolu bir dünya hayalimiz  var. Afrika’da, kuraklık ve iç savaş kurbanı masum insanların dramına ve  özellikle susuzluk, gıdasızlık, doktorsuzluk, ilaçsızlık ve açlıktan kaynaklı  çocuk ölüm-lerine hiçbirimiz kayıtsız kalamazdık” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!