Yangın kavgası

Güncelleme Tarihi:

Yangın kavgası
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2016 15:35

Polatlı’da saman balyası taşıyan TIR, seyir halindeyken alev aldı. Diğer kamyonlara da sıçrayan yangını söndürmeye gelen itfaiye ekipleri ile şoförler arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olaya bölge halkı da dahil olunca 1’i polis 5 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Polatlı'da saman balyası yüklü TIR seyir halindeyken alev aldı. Yangın park halindeki kamyonlara sıçradı. Yangından sonra çıkan kavgada ise 5 kişi yaralandı. Borsa Yolu’nda meydana gelen olayda, Yaser Taş idaresindeki 43 ED 138 plakalı saman balyası yüklü TIR seyir halindeyken alev aldı. Rüzgarın da etkisiyle bir anda büyüyerek tüm TIR'ı saran yangın, park halindeki 63 DF 878 ve 47 AT 043 plakalı kamyonlara sıçradı. Yangına Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangın sonrası kamyonlar kullanılamaz hale gelirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

‘ÖNCE BENİMKİNİ SÖNDÜRÜN’

Yangının devam ettiği anlarda, kamyon şoförleri itfaiye ekiplerinden önce kendi araçlarının söndürülmesini istedi. İtfaiye ekipleri ile şoförler arasından kısa süreli tartışma yaşandı. Polis olaya müdahale ederken, 1 polis hafif şekilde yaralandı. Daha sonra şoförler ile yangını izleyen Polatlılı vatandaşlar arasında da tartışma yaşandı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışma şoförlerin yakınlarının da olaya müdahil olmasıyla büyüdü. Olayda 1'i polis olmak üzere 5 kişi yaralandı. Polis bölgede yoğun güvenlik önlemi alırken, takviye Çevik Kuvvet ekibi istendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!