Ve yollar ayrıldı

Güncelleme Tarihi:

Ve yollar ayrıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2013 00:00

Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, iki gün önce Başkan Mehmet Yiğiner ile görüşüp, helalleştiklerini söyledi.

Haberin Devamı

Ankaragücü yönetim kurulunun önceki akşam yaptığı toplantının ardından 3 önemli maddeyi kamuoyu ile paylaşması ve bunlar içinde Teknik Direktör Mustafa Kaplan’ın görevine son verildiğinin yer alması, Beştepe’yi hareketlendirdi.
Teknik Direktör Mustafa Kaplan, görevine son verilmesinin söz konusu olmadığını belirterek, şunları söyledi:
“2 gün önce kulüpte Başkan Mehmet Yiğiner ile görüştüm. A.Gücü’nde görev yapmış olmanın gururunu yaşadığımı söyledim. Çalıştığım dönemde gösterdiğim çaba ve başarının ardından, diğer kulüplerden teklif aldığımı, önümün açılması ve teklifleri değerlendirmem için kendilerinden müsade istediğimi ilettim. Başkan da bana (Tamam biz kimsenin önünü tıkamayız, engel olmayız) dedi. El sıkıştık, helalleştik ve karşılıklı olarak yollarımızı ayırdık. İçerde kalan alacaklarımın ödenmesi konusunda da uzlaştık.”
Yönetim kurulu toplantısında ayrıca; Asbaşkan Atilla Süslü’nün istifasının kabul edildiği, sözleşmesi devam eden futbolcuların alacaklarının ödenip, geçmiş yönetim zamanında yapılan ve Süper Lige göre ayarlandığı ileri sürülen oyuncuların maç başı ücretlerinin, Süper Toto 2. Lig seviyesine çekilerek görüşmelere devam edilmesi kararının alındığı belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!