Vatandaşlarımıza iş bulmak için çalışmaya devam edeceğiz

Güncelleme Tarihi:

Vatandaşlarımıza iş bulmak için çalışmaya devam edeceğiz
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2022 23:34

Pursaklar Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü İstihdam Şefliği, iş yeri sahipleri ile iş arayan vatandaşları bir araya getirmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

İlçe genelinde hizmet veren esnaflarla sürekli iletişim halinde olan belediye ekipleri arayan vatandaşlara iş kapıları aralıyor. İstihdam konusuna büyük önem verdiklerinin altını çizen Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, “Her işçi, işveren buluşmasında bir kişinin bile işe yerleşme imkânı bizleri son derece mutlu ediyor. Firmalar işçi bulmakta zorlanıyor. İlçemizdeki esnaflarımız ile görüşmelerimizi ilerleyen günlerde de sürdürerek vatandaşlarımıza yeni iş kapıları bulmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

ATIKLAR DÖNÜŞÜYOR

Öte yandan Pursaklar Belediyesi Gülbahar Hatun Hanım Evi kursiyerleri, ‘Sıfır Atık Projesi’ kapsamında atılmaya yüz tutmuş bütün eskimiş eşyalar ve çöpe atılacak olan atıkları, günlük kullanıma kazandırıyor. Çocuk gelişimi kursiyerleri ise geri dönüşüm materyallerinden ayakkabı kutusu ve mandalları kullanarak langırt oyunu, atık kartonlardan halka atma oyunu, ip ve keçeden ise dolgu oyuncakları üretiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!