‘Vatandaşın hassasiyeti ön planda olsun’

Güncelleme Tarihi:

‘Vatandaşın hassasiyeti ön planda olsun’
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2017 15:42

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan önceki gün Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna’yı kabul etti.

Haberin Devamı

‘Vatandaşın hassasiyeti ön planda olsun’

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki görüşme 16.30’da başlayıp, 18.30’da sona erdi. İki saatlik görüşmede Ankara ile ilgili önemli projelerin ve Büyükşehir Belediyesi’ndeki yeni düzenlemelerin görüşüldüğü öğrenildi.

ANKAPARK VE KANAL ANKARA GÖRÜŞÜLDÜ

Ziyarette Ankapark, Kanal Ankara, belediyedeki bürokratların istifaları ele alınırken Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başkan Tuna, Büyükşehir Belediyesi’ndeki yeni yapılanma ile ilgili de istişarelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan Tuna’dan belediyenin mali durumuna da ilişkin bilgi aldı. Erdoğan’ın Tuna’ya halkla iç içe olunması, vatandaş hassasiyetlerinin ön plana alınması yönünde talimat verdiği öğrenildi. 

Haberin Devamı

HALKA SORARIZ DEMİŞTİ

Ankapark ve Kanal Ankara ile ilgili Başkan Mustafa Tuna, Hürriyet Ankara Bürosu’nu ziyaretinde değerlendirmelerde bulunmuştu.
İmrahor’da yapılması planlanan Kanal Ankara Projesi’nde ihalenin tek elden olması gerektiğini ifade eden Başkan Tuna, “Farklı farklı imalatları farklı farklı ihalelerle yapıldığından dolayı birinin yaptığı imalatı öbür müteahhit geldiği zaman bozabilir. Bütün halinde olması lazım” ifadelerini kullanırken Ankapark için de “Ankapark ile ilgili de bir anket yaparız. Bu kadar harcanmış, durumu bu, taliplisi yok, ne diyorsunuz deriz. Böyle dursun mu sorarız” demişti.

BAKMADAN GEÇME!