Uyarılı tanıtımlı bütçe oturumu

Güncelleme Tarihi:

Uyarılı tanıtımlı bütçe oturumu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2022 16:14

Bütçe maratonunun devam ettiği ABB Meclisi’nde bütçe teşekkür konuşması yapan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar başkanlara, “Bu dönem zor bir dönem olacak. Halkımızın olduğu gibi belediyelerimizin de ekonomik sıkıntıları var” uyarısı yaptı. Güdül Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın da kürsüden ilçede yetişen hünnap meyvesini tanıttı, faydalarını sıraladı.

Haberin Devamı

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Meclisi’nde bütçe oturumları devam ediyor. Meclis önceki günkü oturumunda Yenimahalle, Etimesgut, Elmadağ ve Güdül belediyelerinin 2023 bütçelerini oy birliğiyle kabul etti. Bütçelerin onaylanmasının ardından Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın ve Güdül Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın yaptıkları konuşmalarda Meclis’e bütçe için teşekkür etti.

Uyarılı tanıtımlı bütçe oturumu

BELEDİYELERİMİZİN SIKINTILARI VAR

Belediye başkanlarına gelecek yıl ile ilgili bütçe uyarısı yapan Başkan Fethi Yaşar konuşmasında, “Bu dönem zor bir dönem olacak. Halkımızın olduğu gibi belediyelerimizin de ekonomik sıkıntıları var. Gelirler kadar giderlerde de artış olacak. Büyükşehir, ASKİ, EGO ve ilçe belediyelerimizin bütçelerinin Ankara’nın kalkınmasına, refahına ve Ankara halkının huzuruna hizmet etmesini diliyorum. Hizmetlerimizle başarılı bir yıl geçirmemizi diliyorum. İnsanlarımızın devlete, yerel yönetimlere güveninin artmasını diliyorum” dedi.

Haberin Devamı

Uyarılı tanıtımlı bütçe oturumu

ENVER DEMİREL’İN 19’UNCU BÜTÇESİ

Oturumu yöneten Meclis Birinci Başkanvekili Fatih Ünal Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel de konuşmasını bitirirken, “Başkanım kaçıncı bütçeniz oldu” diye sordu. Başkan Demirel de “Bu benim 19’uncu bütçem. Seneye 20’nci olacak. Sonrasına da bakacağız” yanıtını verdi. Güdül Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın da kürsüye ilçesine özgü leblebi ve hünnap meyvesiyle çıktı. Hünnapı tanıtan ve faydalarını anlatan Başkan Yalçın, “Hünnapla ilgili belediyemiz ve Tarım İl Müdürlüğü ile ortak projemiz var. Bu sene mevsiminde hünnap fidesi dağıtacağız. Güdül’de çok yaygınlaştı güzel satılıyor sağlık için de çok faydalı” diye konuştu.

Uyarılı tanıtımlı bütçe oturumu

Haberin Devamı

YENİMAHALLE 1.55 MİLYON, ETİMESGUT 1.4 MİLYON

Meclis’te oy birliğiyle kabul edilen dört belediyenin 2023 bütçeleri ise şöyle oldu:
Yenimahalle Belediyesi: 1 milyar 550 milyon TL.
Etimesgut Belediyesi: 1 milyar 400 milyon TL.
Elmadağ Belediyesi: 205 milyon TL.
Güdül Belediyesi: 40 milyon TL.

Uyarılı tanıtımlı bütçe oturumu

BAKMADAN GEÇME!