Üvez ve Güneş çiftinin mutlu günü

Güncelleme Tarihi:

Üvez ve Güneş çiftinin mutlu günü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2012 00:00

ANKARALI işadamlarından Mustafa Burak Üvez ve Bilkent Lisesi’nden Matematik Öğretmeni Belgin Güneş çifti, şık bir düğünle hayatlarını birleştirdi.

Haberin Devamı

Düğüne, çok sayıda seçkin davetli katıldı. Park Otel’de gerçekleşen düğün törenine, damadın babası Mehmet Akif Üvez ve annesi İnci Üvez ile gelinin babası Ergin Güneş ve annesi Hacer Güneş ev sahipliği yaptı. Konukların yerlerini almasıyla Mustafa Burak Üvez ve Belgin Güneş çifti, alkışlar eşliğinde nikah masasına geldi.

Şahitler Çetinkaya ve Aksu

Çiftin nikah şahitliğini Burak Deveci, Çiğdem Deveci’nin yanı sıra, Türkiye Büyük Millet Meclisi 23. Dönem milletvekillerinden Necati Çetinkaya ve Abdülkadir Aksu üstlendi. Karşılıklı imzaların ardından ilişkilerini resmileştiren çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Törenin ardından davetliler canlı müzik eşliğinde dans etti. Mustafa Burak Üvez ve Belgin Güneş çifti, güzel bir Ankara akşamında gerçekleşen düğünde mutluluklarını yakınlarıyla paylaştı. Bir buçuk yıl önce arkadaşları aracılığıyla tanışan Üvez ve Güneş çifti, balayı için Antalya’ya gitti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!