Ümitköy’e yeni hizmet binası

Güncelleme Tarihi:

Ümitköy’e yeni hizmet binası
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2022 16:10

Çankaya Belediyesi’nin Ümitköy’de yapımını tamamladığı yeni hizmet binası açıldı.

Haberin Devamı

Yeni binada Ümitköy Çankaya Evi, Sivil Toplum Kuruluşları Koordinasyon Merkezi ve Çankaya Kaymakamlığı Nüfus İdare Birimi yer alıyor. Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Dört mevsim açılış yapıyor, temel atıyor, dört mevsim kurdele kesiyoruz. Şimdi Ümitköy Hizmet Binamızı açıyoruz. Önümüzdeki bir ayda 3 park açacağız. Bir tane geri dönüşüm merkezini hizmete açacağız ve Çayyolu Hizmet Binamızın açılışını gerçekleştireceğiz” dedi.

ONUR ŞENER ADINA PARK

Alacaatlı’da hizmete açacakları yeni parka, ekim ayında uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybeden sanatçı Onur Şener’in ismini vereceklerini kaydeden Başkan Taşdelen “Onur Şener’in adını Çankayamızda yaşatacağız” dedi.
Taşdelen, “7 Ocak’ta içinde Çankaya Evi, hizmet birimleri ve Hoş Geldiniz Masası bulunan, bir başkanlık binası gibi hizmet verecek Çayyolu Hizmet binamızı açacağız. Artık kira ödemeyen bir belediye olacağız” dedi.

Haberin Devamı

100. YILA 3 ARMAĞAN

Açılış ve hizmetlerin 2023 yılında da devam edeceğini söyleyen Taşdelen, şunları söyledi: “Cumhuriyetimizin 100. yılında, başkentimize üç armağanımız olacak. 23 Nisan’da Çankaya’nın en büyük parkını Bademlidere Cumhuriyet Parkımızı açacağız. 13 Ekim’de Abidin Paşa Köşkü Kurtuluş Savaşı Müzemizi açacağız. 29 Ekim’de de Atatürk Kültür Merkezi’ni açacağız. Ata’mıza, çalışarak layık olacağız.”

BAKMADAN GEÇME!