Güncelleme Tarihi:
Başkentlilerin taze gıda, tavuk, balık, sakatat, sebze, meyve ve aktar ürünlerini yoğunlukla satın aldığı Ankara Ulus Hali’nde sağlıklı, güvenilir ve hijyenik gıda tüketebilmesi için ekipler, şikayetleri de dikkate alarak denetim gerçekleştirdi. Ekipler, balık reyonlarının yanı sıra sakatat ve kasap dükkanlarını da kontrol ederek hijyen ve etiket kontrolü yaptı. Özellikle gıdaların son kullanma tarihi ile ruhsat başta olmak üzere zorunlu belgeleri tek tek inceleyen Zabıta ekipleri, iş yeri sahiplerine yer işgali, çöp ve diğer atıkları konusunda uyarılarda bulundu. Ulus Hali’nde bulunan iş yerlerinin soğuk hava depolarında muhafaza edilen ürünleri de kontrol eden ekipler, balık boylarını ölçtü.