Beştepeli komşular yoldan yürüyor

Güncelleme Tarihi:

Beştepeli komşular yoldan yürüyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2016 02:00

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın önünden Beştepe Mahallesi’ne doğru gelen Cumhurbaşkanlığı Caddesi’nin iki yönü kaldırımsız kalınca yayalar taşıt yolundan yürümeye başladı.

Haberin Devamı

Caddenin bir tarafındaki kaldırım, internet kablo çalışmasının ardından taşları söküldüğü için bozulurken diğer taraftaki kaldırımı, yapımı devam eden inşaat yuttu. Beştepe’de Cumhurbaşkanlığı’nın komşuları olduklarını belirten mahalle sakinleri, sorunun bir an önce giderilmesini istedi. Caddenin 3 yıldır bu durumda olduğunu belirten mahalle sakinlerinden Ramazan Cengiz şöyle konuştu:

BEŞTEPE’YE YAKIŞMIYOR

“Cumhurbaşkanlığı Caddesi aşağı yukarı 3 yıldır böyle. İnşaattan dolayı bir tarafında kaldırım yok. Diğer tarafta da taşlar yarım bırakıldı. Alta kablo döşendi, böyle kaldı. Yürürken sıkıntı çekiyoruz. Yayalar kaldırım olmadığı için taşıt yolundan ilerleyor. Defalarca Büyükşehir’e ilettik çözüm alamadık. Burada Jandarma Genel Komutanlığı, büyük siteler ve Hisarcıklıoğlu Beştepe Camii var bu durum  hiç yakışmıyor. Cumhurbaşkanlığı’na 600 metre mesafedeki caddenin sorunlarının bir an önce çözülmesini istiyoruz.”

 

Haberin Devamı

BORU GELDİ KALDIRIM KALDI

Öte yandan mahalle sakinleri, Beştepe Mertebe Sokak’ta ASKİ’nin boru çalışmasının ardından bozuk halde bırakılan kaldırımın da yapılmasını bekliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!