U dönüşünde yatan ağaç tehlikesi

Güncelleme Tarihi:

U dönüşünde yatan ağaç tehlikesi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2018 16:23

Anadolu Bulvarı ile 1071 Malazgirt Bulvarı’nın birleştiği noktada yer alan U dönüşünün girişindeki yatık ağaç, alt geçidi kullanan Başkentli sürücülerin trafik güvenliğini tehdit ediyor.

Haberin Devamı

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nce 4 yıl önce ulaşıma açılan 1071 Malazgirt Bulvarı üzerindeki ‘Şanzelize’ tipi ağaçlardan biri devrilme tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. Bulvarın Söğütözü kesimindeki U dönüşünün iniş noktasına doğru eğilen ağaç sürücüleri tedirgin ediyor. Köklerinin bir kısmı toprak üzerine çıkan ağacın kuvvetli bir rüzgarda U dönüş geçidine giriş yapan araçların üzerine devrilebileceğini belirten sürücüler yetkililerin önlem almasını istedi.

HER GEÇEN GÜN YANA YATIYOR

Ağacın her geçen gün U dönüşüne doğru yatmaya devam ettiğini kaydeden bir sürücü, “Bu alt geçidi hergün binlerce araç kullanıyor. Sürücülerin çoğu da güvenli geçiş yapabilmek için sağ şeritten ilerliyor. 1071 Malazgirt Bulvarı üzerindeki ağaçlardan biri alt geçide doğru eğilmeye başladı. Takip ediyorum, hergün biraz daha yana yatıyor. Bir arabanın üzerine devrilirse sonuçları can kaybına kadar gidebilir. Araca değil aracın önüne bile düşse burada zincirleme kaza yaşanır. Yetkililer buradaki duruma bir an önce müdahale etmeli” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!