Tuz Gölü'nde turistik hırsızlık

Güncelleme Tarihi:

Tuz Gölünde turistik hırsızlık
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2013 01:21

Bayramı fırsat bilip, Tuz Gölü’ne ziyarete gidenler hırsızlık şokuyla sarsılıyor. Göl kenarına bıraktıkları araçlarından eşyaları çalınan vatandaşlar Emniyet’in önlem almasını istiyor.

Haberin Devamı

Tuz Gölü’nü gezmeye gelen ailelerinin araçlarının soyulması ziyaretçilerin tepkisini çekti. Doğa harikası gölü gezmek için gelen ve araçlarının camı kırılarak değerli eşyalarının çalındığını dile getiren vatandaşlar yetkililerin bir an önce güvenlik önlemi alması gerektiğini belirtti. Vatandaşlar, hırsızlık olayının gölün turist potansiyelini de olumsuz yönde etkileyeceğini belirtti. Hırsızlık olaylarına bir yenisi de iki gün önce eklendi.

GURBETÇİ DE MAĞDUR

Yusuf Salma, ailesiyle birlikte Aksaray istikametinden Ankara yönüne giderken aracını E-90 karayolunun sağına park edip, Tuz Gölü’nü gezmeye çıktı. Salma ailesi dönüşte otomobilin sağ arka camının kırıldığını, içinden de 4 bin lira değerinde ziynet eşyası, cep telefonu bulunan çantasının çalındığını fark edince durumu Jandarma’ya haber verdi. Almanya’dan Adıyaman ilçesine doğru seyir halinde olan gurbetçi Ramazan Fıra da hırsızlıktan nasibini aldı. Fıra’nın aracından ise 400 Euro, altın ve cep telefonları çalındı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!