TÜRŞAD çıtayı yukarı taşıyacak

Güncelleme Tarihi:

TÜRŞAD çıtayı yukarı taşıyacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2022 16:30

Yeni sezonda Efeler Voleybol Ligi’nde mücadele edecek olan TÜRŞAD (Bitlis Şehit Aileleri ve Gaziler Gençlik Spor Kulübü) erkek voleybol takımı, çalışmalarını Ankara’da sürdürüyor. Kulüp Başkanı Kadir Köstekçi, “Bu sezon hedefimiz çıtayı daha yükseğe çıkarmak” dedi.

Haberin Devamı

Geçen sezon büyük zorluklarla mücadele eden ve halkın imece usulü desteği ile ayakta kalan takım Voleybol Erkekler 1. Ligi’nde şampiyon olarak Efeler Ligi’ne yükseldi. Bitlis Adilcevaz’da saha ve tesis eksikliği nedeni ile antrenmanlarını Ankara’da yapan takım antrenör Mustafa Çayır ile yeniden anlaştı.

FARKLI BİR ATMOSFER OLACAK

Kulüp Başkanı Avukat Kadir Köstekçi, takımın şehit aileleri ve gazileri temsil ettiğini hatırlatıp, şöyle konuştu:“Bu nedenle mücadelemiz daha da anlam kazanıyor. Geçen sene harika bir sezon geçirdik. İlimizi ve ilçelerimizi çok güzel tanıtıp, temsil ettik. Bu sene çok farklı bir atmosferde olacağız. Maçlarımız TRT’de canlı olarak yayınlanacak. İlimizi çok daha fazla tanıtacağız. Bu takım Bitlis spor tarihinin zirvesinde. Bu sezon hedefimiz çıtayı daha yükseğe çıkarmak. Bunun için herkesin desteğini bekliyoruz.”Antrenör Mustafa Çayır ise olanaklar ölçüsünde iyi bir takım kurduklarını belirtip, “Bazı transferden ekonomik nedenlerden dolayı vazgeçtik. Hedefimiz, Adilcevaz ve Bitlis’te Avrupa takımlarını ağırlamak. Bitlisli iş insanlarının ve halkın desteğini bekliyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!