Turkish Daily News 46 yaşında

Güncelleme Tarihi:

Turkish Daily News 46 yaşında
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2007 00:00

Turkish Daily News’in 46. kuruluş yıldönümü, Sheraton Oteli’nde verilen bir resepsiyonla kutlandı. Davette politika, diplomasi, iş, medya ve sanat dünyasının önde gelen isimleri buluştu.

YAYIN hayatına Mart 1961’de başlayan Türkiye’nin ilk İngilizce gazetesi Turkish Daily News’in (TDN) kuruluşunun 46. yıl dönümü, Sheraton Oteli’nde verilen bir resepsiyonla kutlandı. Resepsiyona 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, MGK Genel Sekreteri Yiğit Alpogan, DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, ATO Başkanı Sinan Aygün, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve aralarında çok sayıda yabancı büyükelçinin de bulunduğu kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Resepsiyonda ev sahipliğini TDN’nin Genel Yayın Yönetmeni David Judson, Ankara Temsilcisi Yusuf Kanlı ve Doğan Holding üst düzey yöneticisi Nuri Çolakoğlu yaptı.

TDN’nin kuruluş yıl dönümü için yaptırılan pastayı kesen Demirel, gazetenin Türkiye’nin dünyaya açılan penceresi olduğunu belirterek, gazeteyi yıllardır ayakta tutan çalışanlara ve yöneticilerine teşekkür etti. Davetin en çok ilgi çeken isimlerinden birisi Yemen’in Ankara Büyükelçisi Noria Abdullah Al Hamami’ydi. Davete Umman Büyükelçisi Mohammed Alwohaibi ile birlikte katılan Hamami şık giyimi ve başına bağladığı bantla dikkatleri üzerine çekti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!