Türk-Japon Vakfı kış sezonunu açıyor

Güncelleme Tarihi:

Türk-Japon Vakfı kış sezonunu açıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2007 00:00

Ankara Devlet Opera ve balesi solisti sanatçısı Leyla Çolakoğlu ile ünlü gitarist Attila Demircioğlu sezonun ilk konserini 18 Ekimde verecek.

TÜRK-Japon Vakfı’nın kış sanat sezonu, Ankara Devlet Opera ve Balesi solisti sanatçısı Leyla Çolakoğlu ile ünlü gitarist Attila Demircioğlu’nun birlikte vereceği konserle açılacak. Devlet Opera ve Balesi ile Türk-Japon Vakfı arasında geçen yıl başlayan kültür sanat organizasyonları bu sezon da devam edecek. Bu kapsamda, Ankara Devlet Opera ve Balesi solist sanatçısı Leyla Çolakoğlu ile Galatasaray Üniversitesi öğretim üyesi gitarist Attila Demircioğlu, 18 Ekim Perşembe günü, Türk-Japon Vakfı’nda sahne alacak. Fransız şansonlar, Türk ve Azeri türküler ile gözde Türkçe şarkılardan oluşacak repertuvarla sanatseverlere farklı bir gece yaşatılacak olan konser ücretsiz sunulacak. Konserde sunulacak repertuvar,Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi’nde de seslendirilmişdi.

68. Resim ve Heykel Yarışması

DEVLET Resim ve Heykel Yarışması’nın 68’incisinin başarı ödülü 7 bin YTL olarak belirlendi. Resim, heykel, seramik ve özgünbaskı dallarında düzenlenenen yarışmaya katılım süresi 26 Ekim’de başlayacak, 10 Kasım’da sona erecek. Eeserler, 26 Ekim-10 Kasım tarihleri arasında teslim edilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!