Güncelleme Tarihi:
ANKARA(DHA) 2017 yılında geleneksel tatları koruyarak farklı lezzetler tattırmayı hedeflediklerini söyleyen Bereket Döner CEO'su Muhammet Nezif Emek, 2017 yılının ilk restoran müdürleri ve bayi temsilcileri ile bir araya geldi. Emek, özellikle gençleri hedefleyen yeni lezzetler ve farklı tatlar üstünde çalıştıklarını söyledi.
Türk Dönerinin hem ideal bir lezzet hem de sağlıklı bir seçenek olduğunu belirten Emek şunları söyledi;
"2017 yılında yeni lezzetlerle gençlerin gönlünü fethedeceğiz. Döner bütün insanlığın ortak damak tadı olacak kadar güçlü ve sağlıklı bir yemek türü olarak kendini kanıtlamıştır. Yeni dönemde Türk dönerine yeni tatlar yeni lezzetler katarak tüketiciye ulaşacak. 2017'de aramıza yeni katılan restoranlarla birlikte dünyanın değişik ülkelerindeki müşterilerimiz yeni sürprizlerimizi konuşacak. İki yıl içerisinde 81 ilin tamamında 300'den fazla şubeye ulaşmak istiyoruz. Restoran müdürlerinden ve şube yöneticilerinden ürün ve sunum kalitesinden taviz vermemelerini istiyoruz. Aylık bin tonluk üretim kapasitesini artıracağız. Yeni katılan şube yöneticisi ve çalışanlarının da Döner Akademisi'nde eğitimden geçecek"
(FOTOĞRAF)